30/11-10

Dagen började bra och har flytit på, inget speciellt hände, men inget dåligt hände heller så helt okej dag här. Lyckades arbeta hela lektionen som var 2 timmar utan rast, duktigt enligt mig, man blir lite trött i hjärnan bara, haha.
I och med det så är jag snart klar med min graf-uppgift, wiie.
Bara lite fin justeringar och kanske lite ändring av bilder sen så kan jag arbeta med projektarbetet och matten som ska vara klar innan jul...buhuhuhu!

Har även planerat att bli klar med projektarbetet innan jul, men tror jag får förlänga den deadlinen med en månad, men om jag slutar sitta och glo på asiatiska program hela dagen efter att jag kommer hem från skolan så ska jag nog hinna, hihi.
I alla fall, om jag nu orkar och inte fastnar framför datorn ska jag städa och arbeta på projektet, tror jag tar med mig matten till skolan, så jag verkligen arbetar eller...nej en dålig ide, pluggar matte hemma imorgon innan ridningen!
Nu så ska jag pilla i mig lite mat, sen mata kaninerna och sen blir det att göra något vettigt...host...!

Och som alltid har jag inget vettigt att skriva...mer än att jag kommer införskaffa en Nikon D7000 efter jul och jag kommer bli pank för jag ska även i samma veva köpa en bil(automat)!:D

Ibland undrar man...

Jag har varit smart, åkt till Falun utan anledning...lagomt roligt.
Vår lärare var sjuk och eftersom jag var helt död idag när jag vaknade kl.10! så kollade jag inte Schoolsoft innan jag åkte med bussen så när man väl kommer dit så får man reda på att man har lyckats gått upp och åkt till skolan utan anledning, kul...NEJ! Måste börja kolla schoolsoft innan skolan börjar på måndagar...Och även andra dagar också.
Denna dag kan nog räknas som en otursdag för bussen paja på vägen hem så fick byta till 20an redan vi lasarettet...så kom hem 17.40! Ibland så...usch dumma bussjävel!

En till sak som jag har lyckats med är att jag kom över Night of house bokseriens officiella sida och kunde självklart inte låta bli att läsa handlingen för varje bok, på baksidan alltså som stod där.
Gissa om att jag ångra det, nu vill jag läsa allt på direkten, hahaha!
Det planeras även en film av serien så väntar förväntans fullt på den och hela serien...det ska bli 12 böcker och 8 är utgivna fast vet inte om alla 8 är ute på svenska än!
Nej nu ska jag hoppa i sängen och sova så jag är piggare imorgon:D

P.S Studiebidraget kommer imorgon!D.S

PepparPeppar:D

Nu kör vi, konsert kl.18.00 och samling 16.00 i kyrkan! Adventskonsert, ska bli helt okej förutom att jag har solo, iiiih någon kommer dö kan jag lova! Annars har jag sovit ut ordentligt, nästan för länge för är helt seg i kroppen, haha.
Läste precis Caroline Gynnings blogg om hur hon har de i Globen, kan ni tänka er att hon är i globen och rider?!
Inte jag så fick en liten smärre shock när jag såg henne race:a omkring på en sjukt fin och snabb hopp-ponny på svt play i stjärnstafetten! Min stavning är verkligen korrekt när jag skriver fort...
Aja, har inte så mycket mer att säga, imorgon har jag stalltjänst och ännu en konsert så hinner inte med så mycket mer än de och äta, hehe.
Och jag kommer inte vara levande på måndag...toppen, nej! Men innan de ska de bli toppen...hoppas vi om jag klarar av mitt lilla solo!
Dags att fortsätta förbereda sig, see ya:D

Tacos...

Ah, vi ska äta tacos och är absolut inte pepp på att äta de, jag gillar de inte dessutom så kommer mamma hem och säger att vi ska äta tacos. Och när jag säger att jag är hungrig och depp för att vi ska äta något jag inte gillar så bara säger hon att jag får skylla mig själv för jag inte har ätit mellis...men hallå, hon klagar på att jag äter för mycket, varför ska jag då äta mellis?! Åh blir så depp ibland! Nej nu ska jag glo på anime och sen på mer live sändning från Stockholm Horse Show:)

Sjuk eller något...

Sitter här och fryser med 2 par tröjor på mig inomhus och det är nästan 22 grader inne.
Usch, lagom bra timing...eller inte, ska ha konsert ihelgen och jag som planerade att rida på onsdag men om jag gör de kommer jag antagligen bli sjuk över helgen och det vill jag inte men jag vill samtidgt inte missa ännu en ridlektion, ska hinna rida igen alla...har varit sämst på att rida igen de senaste...åren?!

De enda positiva är att jag har studiedag imorgon som jag berättade imorse (vid lunch).
Bokade även in en körlektion imorgon istället för idag och avbokade min lektion på onsdag.
Måste arbeta lite på grafen nu och sen blir det att sova i tid om inte syrran låter allt för mycket och hennes pojkvän ska hit och de brukar kunna låta lite ibland...inte mycket egentligen men för en som vill sova är de alldeles tillräckligt.
De var allt för er få som ens orkar läsa min blogg.

...

Körlektion...eller nej jag menade teori eller vad va de jag hade? Jo ingen lektion, mamma hade tagit fel på datum...!
Så det blev att jag satt mig och läste risk1s häfte på 30 min. Lagomt kul men hade inte så mycket mer att göra om man säger de så.

Annars kan man tillägga att man hade feber imorse så de blev att pilla i sig en alvedon! Alltså hatar att vara halvsjuk, ingen riktig feber men känner sig seg i hela kroppen och allt tar så lång tid.
Och det känns nödvändigt att åka till skolan för en lektion och imorgon har vi studiedag!
Fast jag bokade in en körlektion på eftermiddagen...enligt mamma så hoppas hon på att jag ska ha tagit körkortet innan sommaren, men hur jag ska hinna det vet jag inte direkt.

Generellt annars så flyter livet på, gjorde mig en schema för projektarbetet med lite deadlines, behövligt, men upptäckte att jag behöver arbeta en hel del på grafuppgiften ... ehehe.
Ska även plugga upp matten innan jul så det blir fullt upp de sista veckorna nu!
Äsch nu tar vi och kollar en snabbis på anime sen måste jag till bussen!

Sacomässa 2010

Yes, ska dit imorgon, följde med förra årets 3or dit förra året också och det var helt okej, massa människor bara!
Men det ska bli helt okej, kanske man lära sig något viktigt som man kan ha användning för efter studenten.
Fast annars händer inget imorgon mer än orkesterövningen och jag kommer antagligen vara helt död, haha.
Nej nu kallar sängen, är sjukt trött och lite febrig..Skriver lite imorgon om hur det var, nattinatt:)

Seg, segare, segt!

Dagen började med typ halvdöd tills jag kom till skolan...sen åt jag min "frukost" och då blev jag medvetande...så nu har jag haft grafen och hunnit ätit lite lunch och nu sitter man här och väntar på mitt utvecklingssamtal som förstörde min plan att åka hem med 11.42 bussen hem! Så nu är man kvar och kan lika väl vara kvar på mentorstiden...värt att åka hem då.

Så nu sitter man här och hoppas inte min dag blir heltråkig...fast jag vet inte hur jag ska göra med ridningen idag, känner mig värsta opepp på allt! Kan va att jag har en förkylning som pendlar upp och ner och tar all min energi.
Antagligen blir det att jag skippar den även denna gång, fan att de ska vara såhär, vill inte missa massa lektionern men detta år har jag bestämt mig för att satsa på skolan och körkortet, vill verkligen visa att jag kan om jag vill!
Nej nu ska jag börja dra mig mot platsen där jag ska ha mitt samtal med DJ~

#/&=?KL*>..

Japp...så känns de just nu, trött och seg som fan, övergiven som alltid är jag också!
Fattar inte vart alla roliga människor är, varken Elin, Josefine, Sofia, Izabelle, Sara och Linnea är här, bara jag och Linda...! Och alla killarna på något konstigt vis...ehehe.
Tur att vissa människor är ute på msn i alla fall.
Smidig som jag dessutom var imorse så glömde jag ta med min skiss på min framsida till ett magasin som jag ska göra på lektionen idag och tidingen som jag hade tänkt haft som mall...alltså hoppas jag orkar rida, har börjat missa en hel del nu på grund av olika anledningar.
Fast då är frågan...kommer jag vara tillräcklig frisk för Sacco-mässan i Stockholm nu på torsdag och orka vara med på orkesterövningen...?!
Trökliv just nu...hoppas de blir roligare snart...jag vill köpa mig en ny kamera, men tänker hålla ut och vänta på mellandagsrean...och det blir nog en d90 för just nu verkar de som d7000 inte riktigt har kommit igång på marknaden så de är inte ens säkert att jag får tag på den så de blir en d90 sen blir det att uppgradera till d7000 efter den.
Men nu ska jag glo på någon video eller deppa ihop här i min ensamhet.

Fredag:D

Wihuhu, sista dagen på denna vecka och det betyder att vi är en vecka närmare jullovet!
Sitter i klassrummet och väntar på bussen som kommer om evigheter enligt mig...ca. 40 min kvar.
Försöker även få Linnea att gå här ifrån men hon vill inte...Åh jag har så jäkla tråkigt.
Har hunnit fangirla över HeySayJump också idag, hihi, busig som jag är.

Förhoppningsvis kommer syrran bli kvar i Långshyttan så jag och mamma får en lugn hemmakväll utan någon tjatande lite unge...hihi!
Nej nu ska jag kolla lite videos och tvinga iväg Linnea för nu vill jag vekrligen göra något roligare än sitta här vid datorn, ha de bra nu:D

Torsdagmorgon

Sitter på religionen...lagomt roligt...nej! Men jag gör ju det jag ska som alltid, hehe. Vad kan man säga, vi ska göra en tråkig fördjupning.
Det jag mest är orolig över är det kommande japanskaprovet om ca. 1 timme, uhuhuu....hatar hörprov!
Kanske om jag orkar och lär mig något på denna lektion så kanske jag skriver lite tankar och lite konstig allmän fakta om vad moral och etik betyder...ehehe...

Såhär börjar min torsdags mornar, med 2 lektionern som går över varandra, och 2 som krockar!
Fattar inte hur de kan lyckas skapa ett sånt här schema! Japanskan börjar 9.50, Religionen slutar 10.00 och historian börjar 10.05 och slutar samtidigt som japanskan vid 11.05.
Jag är lite irriterad över det fortfarande, men kan bara gilla läget och arbet aså mycket jag kan på fredagens historialektion! Och jag fick MVG på en grafuppgift, WIIIIE!
Äntligen börjar jag kunna leverera saker och lär mig saker, har haft så jäkla svårt de första 2 åren men nu fan kör vi. Hoppas bara det håller i sig, haha.
Obs nu kom min lärare på mig att sitta här och blogga så dags att börja arbeta;)

Plugga japanska

De känns som de var längesen jag behövde plugga såhär mycket nu efter att skolan har börjat igen eftersom vi bara har i stort sett repeterat fram tills nu.
Annars har jag precis kommit in från en härligt kvällspromenad med hunden i det helt okej vädret, inte alls så kallt som jag trodde det skulle vara.

Riktigt mysigt och skönt, fick lite julkänsla, hoppas bara snön ligger kvar när själva julen kommer.
Och jag hjälper Sara med japanskan också, så lite repetition får jag allt, men hon frågar om fel saker för tillfället, hihih, så nu måste jag ta och kolla över mina japanskapapper:)

Hej mitt vinterland

Bokstavligen, snöstorm igår, roligt...nja inte direkt, var ute och gick i motvind när de snöade och hade sig.
Men överlevde gjorde jag och nu är jag i skolan igen, sitter och gör banor i photoshop runt ett objekt.
Vi ska lära oss att frilägga ett objekt med banverktyget så att man sedan kan få texten att följa objektets kanter.

Så detta väder tar även kål på mig...vinter är inte direkt min säsong, hehe.
Det ska bara vara snö på julafton och nyår enligt mig, men hellre snö än att det är mörkt och regningt så lite blandade känslor. Och idag blir det även att plugga japanska, kan det mesta men vill verkligen sätta det till 100%!
Nej nu ska det fortsättas att arbeta...eller vi gör ingenting för våran lärare hjälper lite andra med denna uppgift;)

Skola=onödigt?

Ja ibland kan man undra. Kom till skolan, och våran söta men lite glömska eller nej de var faktiskt vi som jobbade för fort denna gång så hon hade planerat in utvecklingsamtal för hon trodde vi fortfarande hade kvar att jobba med på den uppgiften vi hade innan lovet.
Men nu var vi färdiga så nu fick vi eget arbete så jag kunde lika väl ha stannat hemma, men nu är jag kvar, Sara och Linnea tog 20an hem igen vid 11.40 men jag valde att vara kvar för det kändes lagomt ovärt att åka hit om man inte stannar, så tänker leka med Elin istället.

Men de är vid sånna här situationer som man verkligen önskade att man inte behövde gå i skolan, känner inte ni lika? När man kommer till skolan för att upptäcka att man bara har 5-10 minuters lektion?
Usch hatar när det blir såhär, borde egentligen leta efter en ny vinterjacka men orkar inte, lat som alltid.
Kanske borde övertala Elin att fika med mig, fast då måste jag väl låna den söta ungen pengar...haha inte för att jag är fattig...
Och mitt liv är lite jobbigt igen, skitgrej som lyckas hända igen! Hoppas vi får slut på det snart, de var de mitt förra inlägg handlade om...nej nu ska jag sluta vara emo! Och imorgon kanske jag äntligen får ett svar på hur jag ska göra med mitt projektarbete, om jag ska börja på ett nytt eller inte...

Usch vilket tråkigt, rörigt inlägg, återkommer med ett roligare senare någon gång, kanske ska ta lite bilder när jag kommer hem...om det nu inte är mörkt ute, beroende på vilken buss jag tar hem...fast ljuset är sämst så det får vänta lite. Hoppas ni har roligare liv än jag just nu;)

You raise me up

En besvikelse men vad kan vi göra? Antar att de bara är att kämpa på och till slut kanske vi finner ljuset i tunnelns eviga mörker, vi har så många gånger trott att vi äntligen funnit änden på tunneln men det har bara visat sig vara en illusion, men denna gång hoppas jag att det förblir en verklighet! Detta eviga vandrandet i mörket, utan att veta vad som kommer att hända. Ovissheten är hemsk, hoppas den byts ut till en lättnad, en lättnad över att det aldrig mer kommer hända igen.
Ingen vill gå igenom detta, ingen vill vandra i en tunnel som aldrig tar slut.
Jag hoppas verkligen att detta blir sista gången jag får känna såhär, leva som om jag hade svärd mot min rygg, att aldrig kunna slappna av.
Vi får hoppas på det bästa som alltid, jag tänker kämpa mig genom detta ännu en gång, tänker inte låta mörkret eller alla negativa tankar vinna, har klarat detta redan flera gånger så nu ska det gå igen!
Har fan i mig bestämt att detta ska bli ett så nära perfekt slut som det bara går och jag tänker kämpa för de!
Hoppas bara du också kommer kämpa lika väl så vi når tunnelns slut tillsammans!
Vad som än händer, även om det inte växlas ord eller peppningar så vet vi att vi alltid har varandra när vi behöver de, så inget är över förän det verkligen är det!

Såhär kommer min vardag att vara ett bra tag framåt misstänker jag, med misstankar, levande med en orolig känsla inombods, men jag ska se till att göra något vettigt av situationen, se till att jag når de mål jag vill och nedräkningen för mitt kommande kameraköp börjar, 1½ månad sen så!
Detta år ska jag verkligen försöka med alla mina krafter att visa att jag kan och vill, min nivå de senaste åren har bara varit skit, enligt många så borde jag inte klaga, men att veta att man kan göra allt så mycket bättre är förjävligt så detta år ska det ändras på saker och ting, sista året och allt...haha nu börjar jag få känslan att jag inte vill sluta skolan, leta jobb och veta vad man ska göra resten av livet skrämmer nog många liksom mig men jag har ett litet humm om vad som kommer hända med mitt liv.
Detta blev långt och lite deprimerande men ändå med nog lite vettigt tänk, nu ska cidern drickas upp som står brevid datorn och samtidigt ska det ses på anime och sen är de sovdags:)

Dålig bloggning

Japp, dåligt är de minsta man kan säga. Förtillfället sitter jag i Linneas säng och får ont i ryggen för jag vågar inte röra på hennes dator för hennes mobila bredband har seriösa problem!
Men tänkte skriva lite om stor inverkan positiv peppning är och hur känsliga vi egentligen är för hur andra människor peppar en.

Jag har precis avslutat min intensivkurs i körkortet och jag har nog kört med den mest jobbigaste (min åsikt) körlärare som jag vet om. Allt jag gjorde var fel och jag backar för sakta, jag svänger 1dm för sent/tidigt.
Denna lärare bara kritiserade och sa att inget var bra, och hur ska jag då veta om jag gör något rätt.
Har kört för en till lärare och det var igår och jäklar vilken skillnad på känsla man fick då.
Självklart blev man tillsagd om man gjorde fel men man fick lite konstruktiv bra gehör när man gjorde rätt genom "de blev bätte" eller "bra, så ska de vara, sen kan de alltid bli bättre". Då vet jag i alla fall att jag tänker i rätt banor men behöver finslippa vissa grejer.
Men med den lärare jag har kört 90% av min tid på intensivkursen har bara sagt att allt är fel och genom det har jag blivit nervös, och när man är nervös vill man kompensera sina fel, men då blir de värre.
Så jag hoppas jag får den andra läraren nästa gång för när jag bara hör kritik och inget litet godkänande känner jag mig bara dåligare och dåligare och då fastnar inget som de försöker lära mig.

Så om du nu tränara någonting för någon se till att denna person inte bara kritiserar och säger inget peppande.
Man får prestationsångest och man vet själv inte när man gör bra i från sig.
Med en negativ stämningen kan inte övervinna sina brister och självförtroende sjunker till bottnen.
Hur som helst nu är det dags att ge tillbaks datorn till Linnea;)

Ett val med många snurrande tankar

Yes, samma år som man får ta körkort börjar jag med det! Har inte känt för de föräns nu så för tillfället går jag på intensivkurs nu när det är lov. Tre lektioner per dag gör att många nya intryck, synvinklar på det här med körkort och alla saker som man ska komma ihåg när man kör!

Herregud, det är så mycket man ska kunna, ibland får jag hjärnsläpp, men det går hyfsat bra i alla fall, ingen har dött eller något. Och jag kan inte! få motorstop för jag kör med autoväxel, nice som fan och det underlättar verkligen, tror jag kommer lära mig snabbare om jag slipper tänka på att växla hahahaha.
Men uhuhuhu gud så mycket man ska tänka på, och seg i reaktionen som jag är så rattar jag för långsamt, men det kommer väl, idag var andra dagen jag körde och jag körde på alla tre lektionerna och en igår...herregud vad läskigt det är och så mycket som man ska komma på! Visserligen har jag aldrig kört moppe så kanske har lite mer att tänka på än de som tar moppekort först men aaah...detta var verkligen inte lätt, hoppas poletten ramlar ner innan lovet är slut så jag får avsluta intensivkursen med någolunda bra körning...!
Nej nu ska jag snart lägga mig och sova~:)

RSS 2.0