Frukost

Är egentligen inte min grej, gillar inte och äta frukost, men det ska bli ändring på det, nu ska vi bli så pigga som möjligt! F.o.m idag blir det att käka extra vitaminer, äta rätt och vara ute i det fina vädret....för stunden i alla fall, haha. Nej men jag måste ta tag i detta nu, jag vill få minst vg i de flesta ämnena förutom matten men den har jag aldrig klarat att få vg, i så fall måste jag plugga som fan .... uhuhuhu.

Åt i alla fall en macka med ett glas juice + vitaminerna utblandat med vatten...smakade inte så hemskt, de jag åt förut var för jävliga fast visserligen blandade jag inte ut dem.
Pluggdag dessutom om inte lilla mamma tar med mig ut till stugan, det är ju fint väder men alltså aah.
Nej men nu ska jag plugga lite, sen får vi se vad dagen ger för överraskningar:)

Brrr

Varit ute vid ridklubben och fotat lite. Blev inte alldeles för många kort men jag börja frysa i vårt kalla ridhus så blev inte så mycket. Fattar inte varför det ska va så jäkla kallt, sen gick man ut i solen och då blev det varmt igen!
Fast tråkiga nyheter, vi har kanske ringorm i stallet, hemskt hemskt!

Och jag fotade en dressyrträning och gissa om vad sugen jag blev på att träna, buhuhu.
Varför har vi ingen ponny som passar mig??? Jag har Pandy och Casper men ändå, de börjar bli till åren minst sagt och de nya ponnyerna är väl inte...Ozzy kanske jag borde börja rida...får prata med min ridlärare.
Äsch, nu slutar ja skriva babbel babbel, ses:)

In my own world

Existerar det bara foto, anime, jpop/kpop och datorn + lite vänner på ett hörn.
Nej men mitt liv och tankar är väldigt "trånga", jag tror ni förstår.

Men när jag började i Falun lovade jag mig själv att jag skulle hitta ny och många fler vänner.
Jag kanske inte fick super-duper många men jag hittade ett få tal och dem vill jag verkligen inte förlora, vi pratar inte alltid men jag känner att om jag behöver dem så finns de där för mig.
Skön känsla, men jag behöver fortfarande öva på mitt sociala liv, men det är på G!

Haha sen när det gäller att supa så kommer jag aldrig att göra det, inte på långa vägar lika mycket som vissa kompisar, hehe. Beror det på att jag känner att jag är liten, väldig känslig och med världens sämsta blodcirkulationen ever, eller inte riktigt men ni fattar.
Och jag hatar alkoholsmaken, försökte dricka en 7% och det gick åt helvete, var tvungen att dricka massa vatten mellan världens minsta klunkar, hihi.

Nej men jag föredrar att vara hemma och bara sitta vid datorn och kolla på anime istället för att vara med vänner, kan mest bero på att alla mina närmaste vänner bor i Falun, 1h här ifrån och bussar är det dåligt med så det är inte så lätt om man vill hem.
Tur att man går i skolan eller?!
Äsch, let's leave this topic now, it's boring!

Sitter här i alla fall och bränner lite skivor med musik, me likes it!
För stunden har jag precis bränt ner hela TVXQ Complete Singel A-Side Collection, var på tiden.
Ska fortsätta bränna musik tror jag, har en del musik som jag vill få ner, hehe.
Blir nog en ny ballad skiva, en med koreanska låtar, en med japanska låtar och en med engelska låtar/svenska, eller borde jag göra en blandskiva mån tro?
Haha nej innan detta blir för långt och helt ointressant så tar vi och slutar nu, byebye:)

Tjugoåttondejanuaritjugohundraelva

L.E.D.I.G! Eller hihi jag skolka...inget att säga hihi till men jag är pigg och smått hyper och pepp på att gå ut i det fina vädret och fota, men jag har ingen modell, så det blir att knata och promenera ut till islandshästarna med hunden och hoppas man stöter på något roligt att fota påvägen.

Vad annars, ska laga maten ikväll, ska försöka ta mig i kragen och gå ner och träna lite framför Wii!
Sen hur man ser det som träning är upp till var och en, men för en tonåring som jag t.ex. som bara sitter framför datorn räcker det och sen blir det ju olika mycket hur mycket man tränar.

Men jag tycker faktiskt wii fitness är bra, jag gck ner 2kg på 2v förut så det ska nog gå vägen.
Behöver verkligen mer kondis, har aldrig blivit så anfådd under en hopplektion som i onsdags, uschUSCH!
Så nu ska det tränas, får se om jag lyckas hålla i det bara en längre tid...
Äsch nu ska det upp ett par bilder på fotobloggen sen ska jag ut och gå:D

Ett litet nattligt inlägg innan sängen

Jaha, blev att jag bloggade en gång till då, jag som sa att jag inte skulle blogga mer idag. Eller vänta, räknas det verkligen som idag? Klockan är trots allt efter midnatt, hihi.
Dagen blev i alla fall så tråkig som jag skrev i första inlägget imorse, inget hände förutom att jag fikade med galna Josefone, Sofia och Izabelle. Haha, både Josefine och Sofia var hyper, vi gick till Waynes, de drack varm chocklad och jag tog en smoothie!
Väl där pratade vi bara film, planer osv. Eller de pratade lite om vad de skulle se på deras filmkväll, sen kom vi in på sorgliga filmer och manga och att killar inte gillar att gå i affärer.

Vet där emot inte om vi räknas som normala, men det sket vi i, hehe...
Hade orkester som alltid på torsdagar och jag var piggare än vanligt på en torsdagskväll, hängde nästan med i låtarna, hatar verkligen åttondelslöpningarna!
Det betyder att det är massa noter som sitter ihop...bra förklaring där...hmm...
Äsch nu ska jag sova, trött som fan, natti:)

trött o halvt yr

Är vad man är, fy fan vad trött man kan vara. Religion och jag gör absolut inte det jag ska, kollar på videos och bloggar...ehehe. Ska nog göra japanska läxan istället.
Vad mer kan man säga, friluftsdag imorgon men skiter i den, känns så onödigt att åka dit för 2 timmars närvaro, ligger hellre och sover!
Det va det, skriver nog inget mer idag för är alldeles för trött och negativ o opepp på allt...

It's something you can't do something about

Lektioner och hungriga magar och minskade koncentration, inget du kan göra åt om du precis har börjat en lektion och inte ätit frukost. Åh hatar att vara såhär hungrig så man nästan får ont i magen!
Har arbetsmiljö och säkerhets lektionen, skittråkigt...och nu pratar vi om hur vi ska sitta framför datorn.

Lite sorgligt, för om man tänker efter så sitter man som jag vet inte vad.
Fast är man en liten bekväm/lat tonåring så orkar man inte bry sig direkt...Är det då bra att man har en mamma som tjatar i längde, kanske men för stunden så är det bara drygt.
Haha men i skolan sitter jag som sämst, mina ben är för korta och jag når inte ner till golvet som man ska göra och vissa bord är för höga för mig, men nu sitter vi bara vid bord som är lagoma för mig men kanske för låga för andra.

Och det här med att jag är hungrig kan jag för stunden inte göra något åt. Jag klarar inte av att äta frukost på morgon, speciellt så tidigt som jag måste göra när jag åker vid 7 tiden.
Äsch nu ska jag ta och koncentera mig på lektionen, aah tråkigt, hoppas ni har det roligare än mig!

Jag är feg...

Det är vad jag är, för varför vågar jag inte säga vad jag tycker? Usch...måste göra något åt det här, sitter och funderar på för lite mycket ibland...Jag har aldrig vågat säga vad jag tycker, är det för att jag är rädd för att bli utskrattad eller varför har jag den här mentala spärren av rädsla för att prata med andra?

Jag är nog innerst inne rädd för att förlora  de människor omkring mig. Men jag borde inte vara rädd för att prata, jag vet samtidigt innerst inne att de runt omkring mig accepterar mig vad än jag säger.
Fy fan vilken usel människa jag är!

Hur kan man tycka jag är sånn bra person, sämst är jag...jag stänger in mig själv i min egna bubbla även om jag ändå har blivit bättre på att inte stänga in mig själv!
Fast ibland undrar jag, känns som jag tar två steg framåt och ett steg bakåt. Det går åt rätt håll mot att bli en mer social människa som vet hur man ska bete sig.

Ibland, nu när jag har börjat kolla på Nobuta wo produce så känner jag att åh vad jag önskar att jag hade sånna människor omkring mig, som...försöker hjälpa mig, putta mig åt rätt håll.
Det är inte det att jag inte tycker om mina vänner runt omkring mig och de gör inget fel alls.
Inte så konstigt att man har det lika bra som i en drama, hallå draman är ju perfekta!

Är så medveten om mina brister men jag är för feg och bekväm och osäker så vet inte hur jag ska ta mig till riktigt...om man kan säga det så.
Förhoppningsvis blir det bättre, någon dag...någon gång!
Så nu har jag klagat lite, kan tillägga att jag är typ sjuk fortfarande, haft feber idag och snorrat en massa!
På grund av det tänker jag bädda ner mig själv i sängen och kolla färdigt på Nobuta wo produce, med bästa och snyggaste Yamapi!

Jäkla mobil jävel...

Alltså ibland undrar man vad man har lagt ut pengar på. Nu dog mobilen på grund av överhettning, hur normalt låter det? Jag som tänkte göra en back-up på allt så jag kunde uppdatera programvaran i den och allt!

Så nu tog jag ut batteriet och sim-kortet så ligger den där nu, på mitt nattduksbord och kyler ner sig själv...AAAAH!
Ibland undrar man...måste nog börja stänga av mobilen lite oftare, gjorde så under en period men har glömt det de senaste veckorna...fast den har max varit på...en vecka så man undrar ju ibland vad man har för mobil.

Om man bortser från det så är den bra, duger till mig som mest smsar och den är mest utvecklad för de som gillar att sms och twittra osv.
Men lite surt är det allt, tur att jag kan trösta mig under tiden med lite bra animemusik...men jaaa, vad ska man säga? Man hade väl hoppas på att SonyEricsson hade varit en aning bättre på sånt här!
Det jobbiga är att efter man har stängt av mobilen tar det fler...FLERA minuter innan allt har svalnat, jag brukar känna på baksidan/insidan av mobilen där batteriet brukar sitta och det är fortfarande varmt där.
Trevligt värre? NEJ...så in i*pip*...!

Får ta och fundera på om jag borde skriva ett CV istället för behöver nog börja söka jobb så jag fåt någon slags inkomst i sommar och för all framtid framöver!
Hoppas ni få som läser bloggen har bättre tur än jag med era mobiler, nu ska Li kolla på drama!

Tja tja eller något...

Sitter här och tar en paus från städandet. Känner att jag har något fel för jag städar frivilligt och tycker rummet mitt är dammigt osv. Hahaha, och för att behålla mitt goda humör kollar jag på Beyblade G-revulotion, ahaha...visst är man normal.

Som alltid har jag mitt fina humör satt igång och...jag sitter här och fangirlar över Beyblade...normalstämplad? NOT!
Jag har i alla fall inte redigerat alla bilderna än från Hannas minnes hoppning och jag drog på mig ännu mera redigering genom att fota 3st handbollsmatcher igår, bra jobbat, väldigt bra Li!
Äsch nu får jag sätta fart och jag börjar bli hungrig, svårt det här, fortsätta städa eller äta?
Magen får styra så det blir lite mat, och mitt inlägg om att fota månen kommer senare ikväll;)

Är man beroende eller?!

Hahaha lätt att jag är det, fast jag skriver inget vettigt men skit samma, jag fick sån lust att blogga men precis då väljer blogg.se att krångla...ahaha ödet ironi eller något liknande.
Hur som helst, dagen har varit super, lite tröttsam men har mig själv att skylla!

Fast det var inte ämnen...alltså måste lära mig att hålla mig till ämnet. Jag har börjat fått en blogg-topp, de vill säga att jag bloggar väldigt mycket och har en hel del idér som jag vill skriva om, bra va?
Sitter här och funderar på vart jag ska börja där emot...ehehe har lite beslutångest, yes och inte lite heller.
Men om man känner att man måste in på bloggen typ 100ggr/dag är man beroende va, haha.

Okej nu överdrev jag, 100ggr/dag är jag inte inne men ofta och länge är jag inne, kollar besökare, men skulle vilja ändra så att min egen ip-adress inte räknas på unika besökare och sidvisningar. Något som jag får ta itu med snart känner jag.
Oj...nu börjar huvudet snurra, lägg-dags, på svenska sängen kallar och jag behöver sova.
Imorgon ska mitt inlägg om att fota månen komma upp och bilderna från idag kommer också komma under dagen medan jag redigerar färdigt bilderna från idag och lär antagligen åka och fota hoppning imorgon också.
Kortfattat det kommer en hel del hästbilder och även andra bilder framöver på bloggen och jag ska försöka mig på en videoblogg, men ingen vill nog veta hur det slutar, haha ska försöka göra en vettigt, men dags att sova, nattinatti:D


Lite planer nu under natten

Är att jag ska imorgon efter den lilla klubbtävlingen ute på ridskolan så ska jag göra min lilla, enkla och förhoppningsvis förståliga guid hur man fotar månen. Det är inte direkt svårt, ni kommer förstå varför, vilket fel alla(de flesta) nybörjarna gör när de försöker fota månen.

Jag har precis gjort samma fel och på köpet skrämde jag ihjäl familjen typ, så ska skriva detta inlägg så ni slipper skrämma grannar och familjen, hihi.
Självklart kommer bägge mina bloggar uppdateras imorgon lite mer än idag, har varit allmänt slö, så imorgon blir det skärpning.

Aja, färdig babblat, sängen kallar! Natti:)

110121

Jag har redan hunnit suttit på risk 1an i 3 timmar, vaknat av mobilen som ringde halv 8 men jag tog mig upp först 35 minuter senare, förfrusit och tagit en hel del kort!

Nu är jag allmänt trött, frysen och ska hoppa in i duschen antar jag. Har inte så mycket att säga, skriver lite mer senare kanske...önskar att något roligt kunde hända...eller imorgon ska jag ju fota hästar till slut! Äsch nu ger jag upp, kommer inte på något, sayonara:)

Till slut har...

Li skaffat Spotify! Slå det ni, haha. Vem trodde att jag skulle ge efter för trycket och göra som alla andra och skaffa både Spotify och Facebook?! Först var jag helt emot både sakerna men nu är jag dagligen ute på Facebook...minst 4ggr/dag, haha om ens det räcker, omg beroende eller...?!

Hur som helst, jag kommer bli fast för Spotify också antagligen, hur slutade det såhär?
Precis som med Happy Pets spelet kommer jag antagligen inte kunna sluta leka med Spotify...duktigt Li, väldigt...not, hahahahaha!
Nej nu måste jag sticka iväg på orkestern och om jag minns rätt ska jag till Sala nästa vecka på konstert, hehe.
Nejnej, nu måste jag skynda mig och sluta skriva, ha det bra, och är jag inte duktigt som skriver något vettigt för en gång skull?:D

Duktiga ja...

Har skrivit 300st inlägg på denna blogg, detta blir det 301:a inlägget. Undrar hur många jag har skrivit på andra bloggen som jag har haft längre, hehe.

Sitter och jobbar med japanska läxan för tillfället, duktigt Li, den ska vara inne imorgon! För vi får ett nytt japanska häfte imorgon för vi har självstudie på måndagar så det betyder att jag är LEDIG varje måndag för de flyttade Arla-lektionen till tisdag istället, så på måndagar blir det sooooovmorgon!
Så då blir det att plugga körteori för hela slanten och matte...BLÄÄÄÄÄÄ.

Usch vilket barnsligt inlägg det här blev men så får det bli när man är övertrött och behöver plugga japanska.
Och tycker jag är duktigt som faktiskt är lite aktiv...fast vet inte vilken jag är mest aktiv på, tror det är den här bloggen men tycker innehållet på fotobloggen är lite bättre då, ehehe...
Dags att sluta skriva här, måste bli klar någon gång så jag kan få sova lite inatt!:)

Porträtt

Är just vad jag har tagit, fast på mig själv, har ärligt talat inga bilder alls på mig själv.
Eller efter nu så blev det en del, hihi. Lånade skolans softboxar och tog några bilder med fjärrlösaren på autofokus och sen när jag hittade en bild med den slags skärpan jag ville ha så slog jag helt enkelt av AF och började ta lite självporträtt.

De blev rätt okej, men ni kan ju gissa hur pepp jag blev på att fota porträtt på någon, undrar om man ska se till att sno syrran och be henne stå modell...fast hon klagar bara på att jag gör fel! Otacksamma unge...
Får väl visa ett "gammalt" självporträtt så får ni gå in på fotobloggen för att se de som togs idag.

Tillägnat inlägg

Alltså vart ska jag börja, jag läste ett otroligt fint och känslosamt inlägg. Skrivaren av det inlägg är världens bästa ponnyryttare och världens starkaste tjej, Danai Doverholt, trodde aldrig jag skulle börja grina men hennes känslor som hon fick ut genom inlägget på sin blogg var övervälmande!

När jag såg att hon hade skrivit om just den hemska händelsen tänkte jag att, okej, jag har läst det innan, kan väl inte vara så farligt...Men fel fick man, allt eftersom jag läste inlägget, desstå större klump växte fram och jag kände hur mina ögon börjar tåra sig. Efter ha tagit en liten paus läste jag klart text och till slut kunde jag inte hålla tillbaks en enda tår, uhuhu fy fan för alla hemska människor som existerar!!!

Om detta hade hänt mig hade nog aldrig orkat skrivit om detta, jag hade bara brytit ihop och slängt igen datorn och bara bölat i timmar...Men vissa människor på denna jord är så sjukt starka!
Danai Doverholt, de som tycker du är en bortskämd snorunge känner dig inte, de bara utgår från dina framgångar och flyt med vinster och placering om vart annat!

De går bara efter resultat men jag tror nog att du är den som förtjänar det MEST! Hur många tonåringar går liksom upp runt 5 för att hinna rida innan skolan? Alltså allt slit, blod och tårar du har fått utstått för att komma dit du är idag är helt otroligt! Jag känner dig väl inte till 100% men du och din familj är verkligen en av de underbaraste jag vet om. Minns när jag åkte med er till Leksand på div.1 i hoppning. Alltså jag fick nog en smärre shoch, haha.
Ingen familj har skämtat och pratat så jäkla mycket under en biltur till Leksand, hahaha.
Men vilken underbar stämning, ni är helt otroliga, vilket arbete ni ändå lägger ner på allt och gården, djur och ja allt! Tror att de som klagar på att skolan är jobbig och säger att rida är lätt borde skickas till er. Verkligheten skulle verkligen slå till som ett knytslag i magen och då skulle de förstå varför du är så DUKTIG som bara du är.

Jag hoppas att folk slutar tycka du är bortskämd och allt vad andra kan komma upp med! För du är en stjärna och du är den första som har fått mig att gråta över ett blogginlägg!
Kände att jag behövde skriv av mig lite om detta, för du berörde mig verkligen, kämpa på Danai, det är fler som ser upp till dig än du tror! Love you<3

Jaha...

Sitter och ska göra en biljett till Visfestivalen som PRO annordnar, men vi kommer ju inte göra dne officiell men hallå, jag har ingen aning om vad jag ska ha på den.
Ska få den att höra ihop med affischen som jag har gjort redan...men hittar inte på vad jag ska göra för slags bakgrund, lite fantsi? Åh ja, usch, är helt jäkla seg.

Nej men vad ska jag ta och skriva om då? Bara babbel, nja kanske inte riktigt. Är sjukt pepp på att fota för ljuset är bäst ute men självklart har man ingen kamera osvosv...
Negativ är jag nog, men det blir nog bättre...hoppas jag.

Kanske borde göra någon liten recension på filmen Avatar...det kör vi på! Måste ha något vettigt att skriva känner jag...även om ni få trogna läsare inte är många så kan jag i alla fall anstränga mig lite;O

Testar: Fota vattendroppar

Japp, det har jag gjort den närmaste halvtimmen och jisses vilken koncentrationsförmåga man behöver, jag handhöll kameran och lyckas med timingen var inte det lättaste, men några lyckades jag få till.

Fast jag använde mig av kranen i köket så det blev inte den snyggaste bakgrunden, men nu har jag i alla fall testat så nästa gång får det bli en snyggare bakgrund!
Bild bevis kommer på fotobloggen under kvällen och även lite annat...eller nja de kommer imorgon, skickar upp lite färdiga bilder från idag senare istället.

Nu ska jag mata ninerna och sen mig själv, sen lite mer matte om jag känner att hjärnan fungerar som den ska:)

110116

Yes, seg dag, funderar på att gå ut på en promenad och rensa hjärnan efter ha suttit med olika saker på datorn.
Fixat en bild som ska skickas iväg till sin kund, fixat headern och finslipat min design.

Blev inget fotande idag, jäkla trök väder, vill ha sol och något att fota!!!
Kanske ska försöka mig på något konstigt inom foto som jag inte har gjort än...något som man kan göra inomhus de vill säga, men vi får se.
Headern är gjort med hjälp av  ett action som jag laddade ner.

Nee...nu ska jag gör mig klar för en promenad, var inte ute något igår, känns i kroppen, hehe:)

Hihi:D

IHIHIHI, lite glad man blev när man upptäckte att en av sina bilder fanns med i fototidningen Digitalfoto på uppslaget med läsarnas "HETA BILDER"!
Jag blev i alla fall jätteglad och ska nog försöka hitta ännu en bild som jag kan skicka in.
Bra reklam FTW, och jag har lärt mig att göra en animation i photoshop, credit to me. Haha eller kanske inte så svårt egentligen men nu har jag i alla fall lärt mig det.
Ni behöver inte mobba mina skills, första försöket.
Det är måsbilden högst upp på sidan precis under HETA BILDER rubriken!:D

Nikon D7000!

Yes, äntligen ÄNTLIGEN är den min! Ni kan bara gissa vad jag har längtat, gissa vem som ska fota hela helgen?! Så om någon vill bli fotat så säg till, nu är Li på G så det räcker och bli över...haha.
Hyper, speedad och övertrött + lite förkylning betyder en väldigt galen Li men det skiter vi i, hihi.

Provbilder kommer imorgon eller något för jag har bara hämtat kameran och gått till Sara. Köpte nämligen bara huset så måste och sätta på ett objektiv, huhu!
Nu säger Sara att vi ska äta, hungriga som vi är, ha det lika bra som jag har, skriver ett inlägg senare om halkbanan, byebye:)

How can...

De flyttade fram min halkbanetest imorgon, ehehe...kl.07.30 ska vi åka från Hedemora till Falun och jag får antagligen köra upp och jag måste ta med mig något att äta eftersom det tar minst 3 timmar sammanlagt, börjar nästan bli nervös, hoppas jag slipper manövertestet! Visserligen behöver inte alla göra det, vi lär vara en del.

Och imorgon när jag kommer hem ska jag direkt till expert och hämta min efterlängtade kamera, LÄNGTAR!
Sen så ska det fotas resten av dagen och vara allmänt flumm!
Haha nej usch jag orkar inte jobba idag, trött så att jag har huvudvärk och hur det kommer gå på orkestern var en annan femma...hoppas Daniel väljer låtar vi redan kan annars fan...
Åh, medan jag väl kommer ihåg det så tänker jag läsa nya Naruto kapitlet:)

Första skoldagen...

Är det ja, är helt sjukt trött, eller kan vara värre, så lite positivt eller...
Hur som helst blev jag övergiven av både Sara och Linnea...host...fast överlever nog dagen om jag inte kör i diket på körlektionen och trillar av på ridlektionen men det tror jag inte!

Men som alltid på onsdagar så har jag bara en lektion till 11, lite lagomt skönt/onödigt men det är bara att stå ut.
Får hoppas på att de sista dagarna blir intressanta så det blir fredag snart, haha.
Dags och läsa manga tills lektionen börjar vid 9:)

Pillar

På designen, har ingen riktig plan men ska nog komma upp med någon snygg bakgrund och header.
Annars så sitter man här hemma i soffan under en filt eftersom min lärare till min enda lektion är sjuk så jag fick en extra lovdag, wihu.

Ska ta och göra läxan nu dessutom som vi fick till den här lektionen, minst ett halv A4 ska det vara så är lika bra att sätta igång. Efter det ska jag försöka lista ut varför jag inte kan få mina uppdateringar till hemsidan att synas, jäkla ftp program...ibland blir man så trött på teknikens under!
Och som alltid har jag inget mer att säga, ska kanske försöka och se om jag kan börja ta lite mer kort som visar hur min vardag ser ut;O

Trökar

Japp, precis vad jag göra, har så jäkla tråkigt just nu. Inge bättre av att jag är sjuk och inte har någon speciell ork, eller lite orkar jag väl, hade vilja gått till Expert och se om min kamera har kommit men det känns som jag har världens dåligaste tålamod. Var där förra torsdagen och mamma var där i veckan, haha så jag borde hålla mig borta från där.
Men är man sugen på att prova den osv så vad gör man?
Kanske kan följa med mamma när hon ska handla och kika in där och fråga lite...men aaah tycker det är lite pinsamt eftersom de sa att de skulle ringa när den kommer.
Så får väl ta och vänta på min lilla kamera...uhuhuhuhu!
Nu har jag gnällt klart för stunden, ska ta och hoppa ur "Pjyamasen" och göra något, eller försöka göra något utan att dö;)

uhuhuhu

Är sjuk, lagomt roligt, men om vi jämnför med det förra året så är det super att inte blivit sjuk på hela första terminen på sista året.
Men det suger att vara sjuk, längtar tills min kamera kommer, hoppas inerligt på att den kommer imorgon men det verkar ta tid så får inte hoppas för mycket.

Har även idag varit i Falun med systeryster och mamma, gick i några affärer för att kolla efter en vinterjacka till syster, men inga kommentarer hur det gick.
Var även upp till Lugnets sporthall för att kolla lite på handboll.
Nu ska jag kolla lite på film, mata kaniner sen ska jag ligga här framför tv:en tills jag somnar typ.

Önskar att jag var rik så jag kunde köpa mig ett ljusstarkt objektiv på direkten till min D7000 men jag borde inte klaga på att jag är fattig, köper ju fan en ny kamera för massa pengar, knäppa mig.
Nej nu ska jag se på någon film:)

110105

Gud vad konstigt det kändes att skriva 11 istället för 10! Fan vad tiden går, sitter nu i soffan och kollar på Moulin Rouge med mamma och Mynta, hihi. Mysigt värre men är förkyld så är helt seg och degig! Undrar om någon vill träffas imorgon...om jag inte är jättesjuk för då följer jag med mamma och syrran till Falun! Äsch nu tänker jag se på tv, har inget att säga, byebye:)

Summering av 2010

Ja vart ska man börja? Tycker allt har gått upp och ner, hit och dit som det vill. Inte har man fått valt något själv, hehe. Eller jo, jag valde att se till att somna tidigt på kvällarna så jag skulle vara glad och pigg i skolan och verkligen göra det jag skulle göra på lektionerna. Och helt otroligt, jag lyckades i stort sett alla dagar, torsdagarna var väl lite dryga men så är det alltid, att en dag är värren än de andra.

Familjärt så har det väl varit sådär, mest ett helvete. Fast vissa dagar-veckor-månader har varit bättre än de andra.(Finns ordet familjärt?!)
Nej men vissa saker har väl varit roligare än andra och jag har väl även utvecklas lite mer som person tror jag, har lärt mig att ta vara på mina kompis en aning bättre än tidigare...host! Haha, men det har även med utvecklingen som person, och tack vare att jag har sovit som jag ska och orkat med saker och ting så har jag även lyckats hålla kontakten och framför allt orkat.
Låter kanske inte så krångligt men för mig som har levt i en bubbla i snart 4 år så är det svårt...låter jag normal?
Skulle inte tro det, men min utveckling går i alla fall någolunda åt rätt håll.

Något mer som har hänt, jag har sovit hemma själv för första gången som jag kommer ihåg, om det har hänt förut har jag förträngt det eller så har det blivit ändrade planer, haha. Sett till att shoppat för 1100:- på mellandagsrean har jag också hunnit med, beställt en ny kamera och gjort av med 1000:- på studentmössan.
Varit på "fest" har jag också hunnit med för första gången i mitt liv, alltså vad ska man säga, dricka/supa fest? Eller nej min första var faktiskt förra året, haha men den var skittråkig som inte räknas.
Lilla jag har även lyckats med att haft ett sommarjobb för första gången, tjänat massa pengar och även fått betalat skatt fast jag inte behövde det, lagomt roligt.

Det var nog det mesta som har hänt detta år, detta år ska bli ännu bättre för iår tar jag studenten, hihi.
Pepp men ändå inte pepp, längtar till sommaren, men har man lov, nej för man måste springa omkring överallt på stan och leta jobb, kanske leta lägenhet och förhoppningsvis har jag lyckats fått mitt körkort då också.
Nu har jag skrivit tillräckligt, hoppas någon orkar läsa detta!:)

2011-01-01

Tja, vad kan man säga, jag åt nudlar till "frukost", har hunnit läst ut en halv bok som är Saras och klockan är 15.15.
Har man sovit? Ja faktiskt även om jag ett tag funderade på att dygna.
Fast nej, Sara hade gått och lagt sig så hur roligt var det då...
Nu ska ja se på Gokusen:D

RSS 2.0