Something is fishy here...

Japp, något är fishy här, en idolagentur som har ryckt ur dropp till en idol på sjukhuset för att sen tvinga de att gå till en fanmeeting och uppträda bara helt utan något att säga till om låter min idol dejta en annan kändis bara sådär.

Efter nu har läst världens längsta fanrabbling om detta så har jag kollat upp de hon påpekade och hon har rätt i vissa fall, speciellt den delen där hon säger att de verkar som SHINee fakar sina leende, alltså Taemin älskar! att dansa, jag menar de men nu när jag kollade på ett framträdande med deras senaste låt så såg han så jäkla ledsen ut så han hade kunnat bara slutat dansa och stuckit från scenen!

Alltså de är sjukt, Taemin ler alltid när han dansar men nu, trodde aldrig jag skulle se han så ledsen när han dansa!
Dessutom tog den tjejen upp att Changmin tvingades att stunt-dejta något bara för att agenturen skulle få mer uppmärksamhet men han vägrade och då vidtog SM Town entertaiment draskika åtgärder som jag däremot inte vet.
Hur som helst är jag sjukt orolig över hur det kommer gå för SHINee...Key's utlåtande att han bara såg resten av gruppen som "medlemmar" och inte nära vänner gör att jag blir rädd att de kommer gå så sjukt fort utåt för de.
Fast varför de inte är så nära än beror nog på att deras vägen till toppen har varit fläckfri i stort sett, varför Super Junior är så nära vänner är för de har känt varandra i snart 7 år, vad har de i SHINee gjort...3...Och om man ska räkna upp alla händelser som både DBSK och Super Junior har gått igenom så är de inte så konstigt att de har blivit så nära vänner.

Detta är bara en av alla drastiska och "scandala" händelser som de kommer få gå igenom för att nå toppen som Super Junior och DBSK, och genom dessa händelser kommer de behöva prata mer, och genom att prata mer privata och djupa grejer kommer de komma närmare varandra, men de kommer kosta att vissa fans kommer lämna deras fanclub, de har precis påbörjat sin första svacka, och jag är säker på att om de verkligen älskar att uppträda och sjunga så stannar de och tar itur med detta allt eftersom och till slut blir de nog väldigt nära vänner av bara farten!

Alltså vissa saker händer bara av sig själv och jag tror nog att de kommer klara denna första kris i deras karriär...och detta är bara en dejt...även om han är ihop nu betyder inte att han blir ihop med henne och gifter sig med henne direkt. Och nu blev detta världens längsta inlägg om SHINee haha med en rubrik som inte kanske passar till 100% men nu ska jag sova och nu har jag fått skriva av mig lite:)

Koreanska fans

En av mina "crusher" på koreanska killar har blivit ihop, uhuhuhuhuhu! Men jag är glad att han har hittat en som gillar honom för den han är, men som alltid är det alltid fans som inte stöttar dem.
Lite omoget, men vad kan man göra...tjejen som han ihop med kommer få ett helvete och då menar jag det! Deras förhållande har blivit bekräftat idag men de har redan börjat stängas ner fansite med min Jonghyun...ahaha jag kallar han så, men vi fans är lite knäppa, kallar de allt möjligt.
Poängen är att jag tycker att sluta gilla en idol bara för att han/hon blir ihop med någon betyder inte att de är lika bra idoler eller har jag helt fel???
Nej nu ska jag inte rabbla mer om detta för då blir det lite helt fel, hehehehe....
Och jag har formaterat om min dator idag...bara för att photoshop slutade funka...dumma windows 7!
Uhuhuhu nu ska jag kolla på videos medan jag väntar på mentorstiden vid 2:O

Snor idén lite....

Yes, är tillbaks men kommer nog inte skriva så ofta tills vidare. Läste i alla fall Danai's blogg precis och snor hennes idé på inlägg. Jag har kanske varit medveten om det lite längre, hehe men i alla fall.

Jag har det rätt bra, inte för att skryta för jag vet att det är många som har det mycket bättre än mig.
Men jag får det mesta  betalt, ofta står maten på borde och jag behöver inte ens laga den, men jag lagar mat ändå för enligt syrran och mig så lagar jag bättre mat än mina föräldrar...vissa rätter i alla fall, haha!
Även om jag på sista tiden har valt att betala saker själv för jag känner att jag nog har tillräckligt med pengar för att köpa de grejer jag vill ha och jag har tjänat ca...2 tusen i år på bilder, inte lite glad då?!

Nej men allt till...sista året på högstadiet fick jag allt betalt, allt...om jag inte själv valde att shoppa då...okej nu överdrev jag men hihihi jag har det bra, men nu räknas jag väl som bortskämd eftersom jag kommer få alla körlektioner betalda av mina föräldrar och bilen som jag kommer köpa/ få kommer de betala de mesta med även om vi ska ansöka om bidrag eftersom jag inte har förutsättningarna att köra vanlig bil som irriterar mig en del...host...

Har även fått kamerautrustning för ca...9-10 tusen fast jag kommer införskaffa en till system för egna! pengar, låter barnsligt kanske men min D60 har gått över 44.000 exponering(tagna bilder) och D60n klarar bara 50.000 så det ska införskaffas antingen en D90 eller en D7000 och till våren ska det införskaffas ett Tamron 70-200mm f/2.8!
Det är också anledningen till varför jag inte fotar speciellt längre, planera är så att jag ska köpa kameran vid jul och det är 2 månader kvar så det dröjer.
Nu blev detta skitlångt och som vanligt tappade jag tråden en del, hehe, men nu ska jag kollla över lite katakana-tecken(japanska), och sen ska jag glo på en koreans reality-show:D

Aha...

Jag som sa att jag skulle ha bloggpaus och allt men nu hittade jag in på hemsidan till hästgården där jag hyrde Nelly och uhuhuh när jag läser recensioner av henne, de har skrivit en ny så förstår jag ju att de var mitt lilla fel att de gick så dåligt ibland för oss som de gjorde...Åh nu när man kan lite mer och är lite äldre så kommer man på alla fel man lyckades med! Aja, huvudsaken att hon mår bra nu...och från att varit utb. Lb i dressyr när jag hade henne är hon nu tydligen utb. LA och har gått som handikappsponny så antar jag att de var min okunskap som gjorde att hon busade med mig och höll på...nu får man lite lust att prova henne och se hur mycket man har utvecklas som ryttare för den ponnyn lärde mig verkligen mycket även om man flög av pga olika galna anledningar, haha. Och för er som är sugna på att hyra en ponny så kan jag faktiskt rekommendera Karlshemsgård där man har ett stort urval av utbildade ponnyer och hästar och jag kan garantera att ni kommer få en rolig stund med den ponnyn/hästen.
Länk till hemsidan^^ Och nu blev detta ett dubbeltinlägg typ eftersom jag har redan postat typ en kortare text om detta redan på fb...aja shit the same...nu ska jag palla i mig lite kvällsmat:D
Avslutar med en bild på pluttponnyn:D


Bakugan maraton

Det är vad jag har! Sitter och kollar på Bakugan på Cartoon Network, har gjorde det i stort sett hela dagen...inte riktigt men det känns så, haha! Känner även av lite feber, jobbigt men inget att göra något åt.
Har även hunnit varit ute med hunden i över en timme, skönt men eftersom jag inte känner mig 100% idag så tog det en del energi!  Men nu sitter jag och väntar på att WC i hästhoppning på SVT1, hoppas det går bättre för svenskarna än i VM...

Åh gäsp, tänk om man kunde få vara ledig imorgon från japanskan...men vi ska ha prov direkt efter höstlovet så måste plugga ordentligt nu så jag kan få behålla mitt MVG från steg 1 kursen i Japanskan.
Hahaha anime är barnsligt enligt vissa i min familj men jag kommer alltid att fortsätta se det, kommer aldrig i livet sluta kolla på det.
Nej nu ska jag fortsätta läsa manga medan de är tråååååkig reklam på tven...och jag tar en bloggpaus från och med nu, på bägge bloggarna! Hoppas ni har de lika bra som jag har förutom att min fotofanatsi är på 0 och ingen lust att blogga;)

SHINee mood on

Hihi sitter och glor på SHINee på youtube, och för de som inte fattar något så är SHINee ett koreanskt pojkpopband, haha. Och är på riktigt bra humör idag och det gillas trots att jag sov typ...6 timmar inatt sammanlagt.
Och jag har varit duktig och gott hela vägen till ICA med en hund som stannar var 10e meter för att nosa och kissa osv. Det tog mig evigheter och väl på ICA var det sjukt! mycket folk så trodde aldrig jag skulle få komma iväg hemmåt!
Nu sitter jag här som sagt, flummar för mig själv över asiatiska killar och gottar i mig M&M godis, muma!
HIHIHI nu ska Li flumma vidare och äta mat strax, och min besökstatestik lär sjunka till 0 nu med inget viktigt att säga:P

Kekeke

Övetrött och kollar på en sjuk anime, de kan inte sluta väl. Stackars Sara blir den som får stå ut med allt mitt flumm.
Och Linnea övergav oss...uhuhu vi behöver göra vår projektplan och nu kom lite människor från rörlig bild hit, hehe.
Lilla jag vill hem, lägga sig i sängen och ha det mysigt! Och det händer imorgon för...

JAG ÄR LEDIG! Nej usch vad jag förstorar upp saker just nu, detta bådar inte gott, ska i alla fall fika idag efter solan, övertalade stackars lilla Sara, hihi.
Nej nu ska jag sluta skriva innan jag skriver något konstigt, kanske blir en liten bloggpaus från min del...och jag fattar inte att jag skriver om paus eftersom det inte är speciellt många som läser detta, men nu ska det glos på anime, death note, en konstig, psyko anime:D

13 oktober

Yes, 13 oktober och jag har varit så pigg...not! Haha Linnea sa tydligen att hon skulle köpa smink till mig imorse och det minns jag inte för 5 öre, de säger allt. Annars har Li varit duktig och arbetat på grafen, de vill säga det börjar släppa nu efter 3 år...! Skönt i alla fall att man känner att man klarar av att jobba även om man är trött och kan prestera lite, bättre än inget.

Så det var väl vad dagen har bestått av, vad kan tänkas hända resten av dagen? Jo jag ska rida vid halv 9, seeeent!
Hihihi och nu fick jag en låt av Sara, öppningslåten till Hakouki Shinsengumi Kitan.
Och nu ska jag öva på katakanan, krånligt värre...de 5 första är värst än så länge, hehe så byebye~

Vad ska man ha en rubrik till?

Det är en bra fråga, speciellt när inlägget är lite flumm och bloggägaren inte har något speciellt att skriva om.
Li sitter i alla fall på sin lillasyrras minidator och har åter igen upptäckt att långa nagalar + små tangenter inte går ihop! Kommer åt varenda liten fel tangent och orden måste skrivas om hela tiden!
Måste ta och klippa mina fina långa naglar även om jag inte vill det!

Aha, nu kom jag på en rolig grej att berätta, jag har fått pengar idag så på fredags ska jag till banken och sätta in lite kontanter...eller en hel del så slipper de ligga hemma och användas upp direkt, hihi.
Och jag har även en dålig nyhet, min Nikon D60 har gått 44239exponeringar, de vill säga den kommer dö om ca. 5000 kort!!! Jag kommer inte överleva utan en kamera men nu får den ligga och vila sålänge det bara går, var ute igår och fotade så nu behöver jag inte så många nya bilder...uhuhuhu!

Äsch nu skiter vi i allt negativ, kolla anime istället och sen blir det sängen, byebye, ska försöka skriva lite oftare:)

VM mästaren 2010 i Hoppning

Jag tycker han var absolut en värdig vinnare, red alla hästar skitfint, lugnt och sammanspelt, kanske inte den bästa stilryttaren men han fick de att se så jäkla enkelt ut så det blev i stort sett snyggt!
Synd att Rodrigo Pessoa inte vann bara, för han är en av mina förebilder!:D

En bild på den nye VM mästaren i hoppning

Philippe Le Jeune & Viggo


Ledig:D

Ledig=wihu! Ska intervjua min lilla pappa om när de första tverna kom ut och vad folk tyckte och tänkte om detta.
Ska försöka städa mitt rum...och jag har nog åtdragit mig en liten hjärnskakning för första gången i mitt liv pga världens minsta avramling typ, lagomt tur man har!

Nej nu ska vi inte vara negativa! Jag sov hela 10 timmar, slå de ni, men usch vad skönt det var, haha.
Och jag har verkligen tappat de där, nu skriver vi något roligt än bara vardag...ehehe.
Bra jobbat...inte, men inget händer just nu, skola, dator, sova, tven...allt repeteras om och om igen, inget liv har man! Nej nu ska jag hoppa in i duschen, städa lite och sen upp på stan, kanske skriver ett litet inlägg om....ja...de får vi se vad lilla jag hittar på:)

Dagens ridpass=)

Lite sent, red igår men vi hoppade i alla fall, och hoppning är inte min starka sida eftersom min balans finns på andra sidan jordklotet! Så vi diskuterar inte den lilla händelsen utan jag berättar väl om allt de bra, hehe.

Red i alla fall Casper och gud så pigg och fin han var! Kunde rida utan spö och bara med sporrar och hade ingen höjdatbroms men de gjorde inget, han hoppade av bara farten så det var i stort sett bara att styra.
Eller kanske inte riktigt, var tvungen att rida som en tok som han inte skulle dra iväg och bli lång.
Men hoppade som en gud gjorde han också, klippte till som tusan på ett räcke och jag var inte direkt beredd så jag pep till misstänker jag, haha men det var så roligt att han tog tag i hindrena på det sättet!
Älskade gamla Casper var, åh så underbar!
Haha, men den enda negativa saken var att jag fick en flygtur, trött som jag var orkade ja inte sitta kvar!
Så nu får jag baka, nästan jobbigare det än att ramla av för jag gled av i stort sett.
Men nu ska jag göra det jag ska göra, läsa i religionboken...blääääääää!
Haha, kanske ska avsluta med att säga, jag vill rida Casper igen och hoppas på att han är lika pigg nästa vecka!:D

Höstmys

Det är vad jag gör, äter sushi och ser på anime, höstmys på högsta nivå typ, hihi. En lektion idag, soft och jag ska hoppa på ridlektionen idag, de blir spännande och se hur det slutar!
Fast fram tills dess ska jag mysa under en filt och se på anime så länge det bara går, ska även ut med hunden innan stallet och hinna äta en gång till + att det blir att läsa en text som var till läxa tills imorgon.
Jättetråkigt inlägg, ska försöka hitta på lite roligare saker att blogga om till mina 5 trogna läsare.

Mitt liv

Jag är en tjej som bor i en liten bubbla, har inte kommit in i puberten ordentligt och har jättesvårt att uttrycka mig!
Inget måste att läsa men jag skriver ner detta för jag behöver "öva" på detta att berätta om mig själv, erkänna mina brister för andra osv.

Vart ska jag börja, jag har åkt regelbunder till Falu sjukhus mellan 99-04. Anledningen var att jag kom in i puberten vid 7 års ålder, då fick jag hormonsprutor som skulle stoppa upp allt, och det var då min familj satt mig även på diet.

Eller jag fick inte ta mat själv utan mattanterna i skolan la på min mat.
Efter 2 års åkandes till Falu sjukhus för sprutor som stoppade upp mina hormoner uppstod nästa problem, jag slutade växa, så från att haft en växkurva som sa att jag skulle bli 1.60 så slutade kurvan att gå uppåt.
Så nu blev det dags för nästa omgång med sprutor! Först fick jag genomgå en dygn undersökning, lagomt kul...Så till slut fick jag information av sjuksyster och fick med mig annpuller, låter konstigt, men det är rör med en vätska eller hormoner som skulle sprutas in i benet. Gjorde inte så ont att ta de men istället skulle de tas varje kväll så jag fick släpa på de där jäkla sprutorna och annpullerna överrallt.
Dessutom skulle de ligga i kylskåpet, ni kan gissa hur trevligt det var.
Men det visade sig att jag bara växte 2cm och 90% av den växten kom i ryggen och det var meningen att mina ben skulle bli längre.
Så till slut efter 3 år blev jag av med de sprutorna som nog också stoppade upp hela min utveckling som person...och det är nog anledningen till varför jag har så jäkla svårt att uttrycka mig och säga vad jag känner och tycker om saker och ting.

Hur som helst under denna tid hann jag även med att operar bort halsmandlarna och polyperna, några slags körtlar i näsan som man opererar bort genom att gå upp i nästan från halsen! Anledningen till detta var att jag var att mina halsmandlar var alldeles för stora och gjorde att min andning inte var som den skulle vara.
Något mer konstigt är att jag var allergisk mot hästar! Hostade och hade mig när jag var i närheten av de, men som tur är så växte jag ifrån det!

När jag började högstadiet hyrde jag en c-ponny, welshsto och jag har ingen aning om hur många gånger jag flög av! Det har gjort att jag nu gärna rider hellre dressyr, sitter lite spöken kvar i vissa situationer men de är påväg bort. Jag tog hand om den helt själv alla 7 dagar i veckan så det gjorde att jag aldrig fick chans att vara med de vänner jag hade och det gjorde att jag förlorade massor...eller massor och massor men en del vänner och det var även under denna tid som jag tappade förmågan att prata, uttrycka mig själv och helt enkelt kunna kommunicera med andra människor. Det slutade med att jag 90% av tiden var själv, så mitt sociala liv kraschade totallt.

Så när jag tog beslutet att börja gymnasiet i Falun bestämde jag mig för att börja ta tag i detta och det har lett till att jag har börjat komma ut ur min lilla bubbla och det har gjort att jag börja märka alla brister!
Haha, så jag har gjort lite misstag och även förstått att jag nog har tur i materiella saker men i mänskliga relationer inte lika mycket tur. Men jag är påväg att ändra på alla dessa smådetaljer sakta men säkert.
Och detta blev världens längsta text...den som orkade läsa får en kaka;)

Hello

Här kommer ett litet random flummigt inlägg, ni läser om ni vill.
Har precis kollat på SHINee's nya video Hello och jag kan likaväl erkänna direkt, JAG ÄR HELT KÄR!
Ahaha, tycker denna stil passar de bättre än den i Lucifer men gillar de i vilken stil de än har men denna är den bästa!

En låt som man blir lite såhär lagomt varm och glad av som man blir alldeles fnissig till, ungefär som till Super Juniors No Other. Haha, ojoj, nu är jag alldeles varm och glad, behövdes efter ha typ nästan gott över gränsen så man var nog en kommentar ifrån att få en liten tallrik i huvudet! Nej nu kom jag in på något dåligt, fy på mig!
Dagen har i alla fall varit rätt okej, en lektion, lagomt värt men det gick hyfsat bra, även om det känns så lite med 40 minuters japanska, tror jag ska vara kvar hela lektionen någon gång och åka över Borlänge...Äsch, får plugga mycket hemma, hihi. Åt sushi som alltid på måndagar typ, gottigott även om jag trodde jag skulle spy på bussen, inge roligt...Men överlevde och nu sitter jag här, vad annars?!

Så istället för att bara sitta här och småskrika över asiater ska jag nog pilla på hemsidan, låter rätt okej, hehe.
Hoppas jag får till allt...senast jag pilla var det evigt göra om och göra om lite mer...haha ibland blir det verkligen inte som jag vill;O

Yosh, ganbaremasu!

Min favorit replik eller något sånt, hehe. Ligger i syrrans 1.20 säng, sköönt! Vaknade för ca 1 timme sen.
Nu börjar magen kurra och jag är så ledsen att jag inte uppdaterar så ofta, men idag kommer det nya bilder, sneak-peak vad jag lyckades med för bilder igår osv.
Blir även att städa, uhuhuhu...hatar att städa men ett måste!
Nej nu ska det ätas frukost eller något, haha:D

RSS 2.0