Rätt okej avslutning

Ja, ska väl inte klaga, studiebidraget är här, en dag kvar av denna vecka i skolan och säljer bilder.
Det enda jag tänker klaga på är att jag måste till Falun till tandläkaren vid 9...lagomt kul eftersom det är frivilligt att gå på lektionen 11.30!

Något mer som händer som kan tänkas göra denna vecka till en lyckad vecka...foto på lördag, tävling hemma!
Ska försöka ta mig ut och rida imorgon och resten av helgen och lite nästa vecka.
Koda på hemsidan, är så pepp, men mina kompisar är sjuka så vi kan inte träffas för tillfälligt för att bestämma till 100% hur designen ska se ut.

Sitter även och myser framför tven just nu och kollar på dressyr från igår i Kentucky där ryttar VM går.
Man kan bara sitta och dreggla över alla snygga dressyrhästar, kan inte ens föreställa mig hur mycket de är värda!
Haha, detta inlägg blev ju lagomt normalt! Något mer roligt är att jag har börjat spela Happy Pets på facebook...helt sjukt knäppt och dåligt beslut för nu är jag fast, buhuhuhu!
Nej nu ska jag kolla på dressyren, sen är det sängen som gäller:)

Projektarbetet 2010

Nu har vi börjat, jag, Sara och Linnea. Ska bli spännande att se hur vårt resultat blir. Jag ska designa och koda hemsidan med de andra två busiga människorna ska fota, fast lite tänker jag allt fota.

Önskad handledare har vi Anki, hihi hon är bäst och den som verkligen kan peppa oss och hjälpa till med kreaviteten! Är sjukt pepp på att börja med hemsidan, ska bara se vilket färgtema som hemsidan ska ha.
Har börjat att skissa på ett förslag, skapat den i photoshop, jag menar gjort en bild på hur den kommer se ut, men inga tryckbara saker.

Ska även fråga Anki om jag får skriva loggboken här på bloggen, det som bedöms är hur vi skriver hur vi arbetar och vad som går rätt och fel. Hoppas, för det står så, men har även en fil där jag kan skriva i om jag vill.
Så nu läggs fotograferingen på hyllan i stort sett till 100%, men har en tävling kvar att fota sen blir det koncentration på skola, körkortet och bara att rätta till mig själv, försöka göra något åt mina fina sociala brister.

Det var nog allt, mer om projektarbete kommer, hur allt går och liknande om jag får skriva loggboken här och vem vi får som handledare och jag vill till fotografiska i Stockholm så vi kan få lite inspritation.
Nu har jag skrivit för mycket, ska försöka koncentrera mig på lektionen:)

Nödvändigt, de var frågan de

Åkte till högskolans kårhus för att få reda lite mer på om utomlandsstudier inom japanska men hade redan hört det mest. Så inget nytt precis.
Och nu undrar de flesta nog varför jag valde denna normala rubrik, de är för att vi tänkte (jag och mamma) att vi kan åka dit på lite information, sen skulle ja ha lektion sen skulle jag få skjus hem, men vad tror ni händer?
Sara säger att vi inte har vår enda lektion, lagomt roligt, både jag och mamma hade kunnat sova lääänge idag!

Så det blev shopping istället och lite fika, jättemysigt plus att vi tog med oss Sara och Linnea med oss hem i bilen.
Och det jag shoppade blev ett par tre-kvarts vantar, små pajformar och en gardin + en tröja och lite småsaker.
Gick väl på ca...500kr av 588kr så nu har man inge pengar.

Fast nu drog jag en liten lögn, fy på mig! Jag är inte pank, de är det att jag har ett e-sparkonto där jag lägger alla pengarna så jag kan införskaffa mig lite nya kameragrejer som t.ex. ett nytt kamerahus, ett ljusstarkt teleobjektiv och kanske även en ny blixt, sen är min fotoutrustning fulländad för att vara köpt av en 18åring utan jobb och lever på lite små försäljning av bilder och studiemedlet.

Nu har jag även skickat efter en beställd bild, så nu lär de komma in lite pengar från det ena hållet efter de andra...alltså usch, jag borde verkligen sluta skryta om mina pengar! Hopplös som alltid är jag, jobbigt i vissa lägen!!! Hur som helst nu ropar hunden och säger att de är dags för en promenad:)

Nattligt inlägg

Yes, pepp alltså...nek för mamma kom, bläää! Haha de är inte lätt att bo hemma alltså, hihi.
I alla fall så har jag suttit och pillat på en grafuppgift som äntligen blev färdig men skickar in den imorgon, är för trött. Hur som helst ska jag till högskolan imorgon och sen blire god mat på stan osv.
Hoppas ni har haft de bra, natti:)

Städa bort din sura min...

Är vad jag göra, inte bokstavligen eftersom jag inte är sur utan på ett rätt okej humör.
Har städat i köket, ska städa åt kaninerna så de blir glada och ska även städa mitt lilla rum...det blir lagomt kul men måste göras.

Och för att överleva detta ska jag lyssna på massa musik, sätta igång lite fanatsi i hjärnan så man blir lite mer pepp på saker och ting. Är det någon som har följt Blog Awards? Inte jag i alla fall, egentligen är det helt otroligt att man kan få pris för att blogga...fast det är en rolig grej måste jag erkänna!
Har även lagat pannacotta, det ska bli sååååå gott! Och dagen kommer nog att avslutas med att plugga lite och film tittande:)

Mysdag

Ja det är det bokstavligen, sitter framför tven nu och kollar på NewS Pacific dvd, älskar den så mycket, hehe!
Idag blir det lite pysselpyssel hemma, lite pluggning och godisätande, hihi, har lite gömt godis om nu inte mamma har hittat på de.

Vad händer mer, jo jag ska ladda in lite bilder från veckan, inga många bilder men några i alla fall.
Ska sätta upp tavlorna som skulle upp i sommras...
Sen så händer inget mer vad jag vet, hoppas jag blir klar med graf uppgiften som skulle in igår, jag och deadlines är inte så bra...hehe...

Nej nu ska jag sätta lite fart, känns som hela dagen är kvar eftersom jag var uppe redan vid 9 och tog mig en långdusch, det var efterlängtat i detta väder och ingen syster yster som kom och störde, myspoäng!
Hoppas ni har det bra i detta skitväder och är lite spontana nu när man inte kan göra så mycket i det här vädret;)

Mitt färdiga schema

Äntligen har jag fått det riktiga schema, vi ändrade en lektion igår, så vi har bara religion på torsdagar istället för både torsdag och fredag för vi hade för mycket tid med religion.
Och det betydde att jag bara hade historia A men nu så fick vi reda på att vi skulle bara ha lektion till 12...så jag kom hit kl.10.00 så nu ska man försöka göra något vettigt men det får vi se hur det blir med.

Ska försöka göra klart Graf uppg. nu...fast med denna motivation kommer det inte gå;O

100923

Hejsan, sitter på grafen, går skit, kan inte få det som jag vill, är trött och allt bara är emot mig...okej nu blev jag emo...uhuhu. Det är inte så hemskt som det låter kan bara inte få det som jag vill...tror jag fortsätter hemma så jag får koncentrera mig ordentligt...vet inte varför men idag går inget...läste allt fel på japanskan och det blev inge bättre till grafen nu kan jag säga.

Ni får ursäkta mitt emo inlägg, är allmänt trött och kan inte koncentrera mig så hur orkestern kommer sluta idag får vi se. Hoppas jag kan lyckas hålla deadlinen för denna uppgift, klarade inte precis det förra året, hehe.
Nej nu ska jag ta en paus från InDesign och göra något annat för nu klarar inte min hjärna någonting.

Dagens ridpass

Yes, var ett tag sen jag skrev om det, förlåt. Men vad ska jag säga...gick väl rätt och helvete fast samtidigt inte.

Red Forest som alltid men idag var det som att försöka kommunicera med en väg, fick inte kontakt för fem öre. Jättetråkigt för det betyder att han är så stressad att han inte vet vad eller hur han ska bete sig. Nästa gång försöker vi bara att hitta tillbaks till lugnet för det kändes som att sitta på ett tomt skal eller vad man ska säga...
Fick inte ens en dålig känsla efter ridpasset, känner ingenting, inte ens besvikelse.

Då kanske ni förstår hur stressad och borta han var och det är lite läskigt nu när man tänker efter.
Varken ryttaren eller hästen har ingen koll alls på vad som händer och sker, om man har världens otur kan det sluta i något riktigt dåligt...Men det tror jag inte kommer hända men man vet aldrig.
Nästa vecka är det teori så vi får se vad som händer, tror jag ska fråga om jag får provrida den nya ponnyn som ser nästan exakt ut som Forest fast han är nog en Welsh och Forest är en ren salig blandning.
Nej nu måste jag kila i säng så jag orkar upp imorgon, nattinatti:)

Men alltså smidigt Li!

Jaha, bara för att man var tvungen att vara med på mentorstiden kommer jag inte hem förän om evigheter!
Och eftersom de inte lät mig slippa den frågade ja inte ens om jag fick gå tidigare, smidigt...NEJ! Åh blir så sur mig själv alltså! Varför ska jag vara så klantig...

Så vad ska lilla jag hitta på nu då??? Tror det slutar med att jag hamnar framför platt-tven i skolan och kollar på film.
Det är inte ofta jag missar bussar men så får de vara den här gången...Hoppas jag slipper vara på mentorstiden varje onsdag bara...skitgrej alltså.
Nej nu blire film dags:)

Graf C

Jaha, vet inte riktigt vad jag ska säga, passar på att slänga in ett inlägg nu när vi bara pratar lite på lektionen.
Andra lektionen med kursen Grafisk kommunikation C.
Tråkigt med att  bara prata utan att göra något, tycker nog många. Att bara sitta och lyssna om symetrisk och assymetrisk känsla i bilder är inte de roligaste även om de är jätteviktigt.

Så jag sitter här framför datorn, bloggar, kollar på hästannonser och kollar runt på bloggar lite sådär lagomt diskret.
Och det är rätt okej, nu fattas bara lite mat och något att göra så blir allt bra, haha.
Nej men just nu skulle jag kunna somna på stället, tycker inte om sånna här lektioner, de blir så lååånga.
Och efter denna lektion har jag hål, jobbigt värre och sen ska vi ha en halvtimmes mentorstid som förstör allt...jag tänkte att jag skulle hinna med 11.40 bussen men jag måste med på mentorstiden.

Nu blev detta jättetråkigt, ni får ursäkta, hade inspiration i början av inlägget, men eftersom jag har lektion kan jag inte skriva i ett så nu är fantasin slut, så ni får ha det bra tills vidare, skriver om mitt ridpass ikväll:)


Projekt på gång

Förlåt för dålig bloggning till er få läsare jag har. Har inte haft något vettigt att skriva om eftersom inget speciellt har hänt i skolan eller hemma! Fast idag var jag duktig och lyckades förlora på alla kortspel jag, Sara och Linnea spelade...

Fast det var väl inte direkt det jag hade tänkt skriva om. Har två eller nästan tre projekt i tanken som under hösten ska sättas igång så smått. Ett av dem kan jag avslöja att är det som vi ska göra i skolan, så det är väl inget speciellt på det viset.

Men jag har även två andra projekt på gång privat. Något som egentligen var mening skulle ha påbörjats denna vår som varit men så blev det inte riktigt. Vet att för att jag ska få en bra start så måste jag lägga fotograferingen en hel del på hyllan, om det blir något fotande blir det mest privat och inget på tävlingar och liknande.
Tänker inte skriva än vad de är, men det är egentligen projekt som inte är tidsbegränsat så det ska bli spännande detta. Kommer få en hel del hjälp av att vi ska ha vårt projektarbete i skolan samtidigt.

Kommer även att kosta mig en del, men det är det nog värt. Istället för att fota varje dag och helg kommer jag kunna ta emot bloggdesign förfrågningar, så det är bara att fråga om ni känner att ni vill få en snygg design gratis.
Nej nu ska jag hoppa i säng, måste ta 7.10 bussen imorgon, kommer dö på stört! Gissa vem som tänker sova hela vägen till skolan imorgon, haha. Nej men ni får har det så bra och jag kan säga om man inte är van att skriva på en minilaptop tar allt myket längre tid för knapparna är så små, hihi:P

Tråk men ändå inte

Li sitter i skolan, det trådlösa internet som skolan har funkar inte men jag snor lite internet.
Vilket liv, nej men har man inget att göra när man sitter och väntar på lektionen ska börja så vad gör man inte?

Det är världens tråkigaste dag, vaknar av att det är så mörkt ute att det är svart inne på rummet men vi har en av de bästa lektionerna nu men bästa Anki har inte kommit än.
Jag som tänkte rida men detta väder vill jag inte rida och ponnyn har inga bakskor och då är det så halt åt henne, uhuhuhuh.
Får ta och plugga matte och lite annat och designa och slöa framför datorn...hoppas det händer något roligt när man kommer hem.

Nej nu ska jag ta och ha lektion och sen blir det att springa till bussen så man kommer hem någon gång:)

En ny början

Yes, känns så, är pigg, motivationen sitter hyfsat på rätt ställe och även att jag har någolunda koll på omgivningen.
Tyckte det var riktigt roligt med skola idag även om jag hade bästa ämnet bara, hehe.

Men från och med idag ska jag skriva in i min ny inköpta minikassabok när jag får utgifter och inkomster.
Väldigt bra speciellt nu när jag faktiskt börjar få lite mer kunder inom fotograferingen.
Funderar även på att seriöst börja med webbdesign, ska försöka plugga mig till det innan höstlovet så jag kan börja sälja lite hemsidor för ca. 200-500:- beroende på hur avancerad hemsida som önskas.

Känner mig i alla fall sjukt pepp på att starta om på nytt nu, hoppas bara allt förblir såhär positivt nu att inget händer här hemma eller i min omgivning som förstör min motivation bara! Hur som helst har även pillat ihop en bloggdesign till Ylva Falkeström och blev rätt nöjd, ingen avancerad design men tror den duger...hoppas jag.

Rätt okej eller vad tycks? Även om headern inte är gjord av min, den fick jag av Ylva själv men resten har jag fixat, fick ändra headern's storlek för annars hade den blivit lite oportionerligt eller vad man nu säger.
Aja, nu ska jag kila i säng och imorgon blir det att ringa till Lisa och Soras ägare och komma fram till lite olika dagar jag kommer ut och rider annars blir det aldrig av.
Men lite response på designen hade inte varit fel, och nej jag tigger inte kommentarer;)

100920

Måndag, första skoldagen och en lektion i en timme, lagomt roligt.
I alla fall, känns skönt att man slipper stressa, man har tid att bara vara om man vaknar i tid de vill säga.

Fast det känns lite konstigt att vi ska börja skolan först nu, en månad efter alla andra.
Kan bero på att vi var till skolan för information om hela året och praktiken sen så fick vi sluta och sen drog praktiken igång.
Lite konstigt men vi har nog överlevt detta även om det är tråkigt värre att man hade det i början och inte när man behövde det...Nej nu ska vi inte vara sånna.

Om jag orkar och har motivation ska jag rida, men även fixa två bloggdesigner idag. Jag fixar designerna på en testblogg så ändringarna syns inte på de bloggar som ska få dem.
Och vad ska man hitta på annars, plugga matte och japanska, måste ta tag i mitt pluggande sista året i alla fall.
Det är vad som händer idag, kanske ut och fota lite höstkort, men jag skulle behöva fota på något nytt ställe, inspirationen har försvunnit här, har tagit på allt redan och i stort sett alla vinklar....uhuhhu!

Nej nu ska jag ta och kolla på film eller något och sen är det dags för skolan...bussen går 11.50 så måste vara där senast 11.45 för jag vill gärna veta att jag kommer med;)

Lite skärpning

Hejsan, blev inte mycket bloggande igår men har inte så mycket att prata om och var sjukt trött efter fotandet igår så de hade blivit bara konstigt om jag försökte mig på att skriva något vettigt.

Men idag har jag något lite roligare, jag sitter och försöker lära mig perfekt digital skärpa i photoshop.
Och behöver nog skärpa även mig själv en hel del, är alldeles för lat och allt.
Lovar saker men det blir aldrig av osv, fy på mig.
Ni undrar säkert vart jag lär mig om perfekt digital skärpa i photoshop är för att jag har fått en dvd genom ett erbjudande hos digitalfoto (tidningen) att få en dvd till första tidningen och det tog över två månader eller nästan.
Hur som helst, det är modeskeppet som har gjort själva dvdn så kursen finns nog att få tag på deras hemsida.

Fast man får ett fönster som ser lite speciellt ut, filmen kommer inte upp i mediaplayer utan i en egen special ruta eller likanande.
Ska även efter denna pluggning plugga japanska, skulle ha pluggat under praktiken men lat och sämst som jag är så glömde jag det fast jag lovade att repetera!
Så skärpning ska det bli här, måste även ta tag i motionerandet osv. Men dags att kolla filmen och sen pluggande av japanska verb osv:)


Packar

Inför Säter och lite fotografering imorgon, men det blir som förra helgen att jag fotar de jag orkar och känner att jag kan få bra kort när jag vill och inget annat.

Förhoppningsvis håller vädret uppe, för annars, grrr! De stod på väderkanalen.se att det bara skulle komma 1mm regn, så vi hoppas på det. Annars blir det en lång dag..fast om det ösregnar när jag vaknar kommer jag inte åka men om de bara är massa moln åker jag med Natte dit.
Annars så har jag avklarat sista APU-dagen, suger, vill vara där mer!
Nej nu ska det sättas batteri på laddning och sen krypa i säng, ska försöka uppdater mindre men med bättre innehåll nu när skolan börjar och allt, ha de bra:)

100917

Ni kan inte säga vad jag fick göra idag...eller jo kanske för jag skrev det igår.
Men idag har jag sorterat röster! Sjukt många också så är helt virrig av siffror och allt som vi skulle gå efter och många det skulle vara i varje hög osv.

Det är vad som hände på förmiddagen, har även hunnit varit hos tandläkaren och kollat tänderna, inget fel här inte, skönt! Nu på lunchen ska jag fixa fika och bjuda på eftersom det är sista dagen på praktiken, helt sjukt vad tiden går, tyckte jag precis började!
Ska även ut och fota lite, skriva en text innan dagen är slut så måste ta och sätta fart nu, hoppas ni har det bra i detta kalla höstväder:)

God morgon

Uppe med tuppen, nej kanske inte riktigt, men det känns så när det är typ mörkt ute eller något.
Ösregnade när jag åt frukost och nu regnar det inte lite mycket, tummen upp!

Somna vid 11 igår, inte lite skönt men är fortfarande sjukt trött, de måste vara något fel på mig...
Tack Sara för samtalet igår, det behövdes, du fick nog ur mig mer än du någonsin har fått eller så var det något annat.

Jag kan tillägga att jag har svårt att uttrycka mig på rätt sätt och detta ska kanske inte tas här...
Men nu ska vi inte gå in på några detaljer, och nu tycker jag alla ska önska Danai Doverholt all lycka i globenkvalet ihelgen så man får se henne på tv och i globen i november!:D

Upphovsrätten

Dagen som jag är som mest trött på bestämmer jag mig för att skriva ihop en text till blivande kunder om vad som gäller med fotografering och användning av andra bilder.

Kom på det igår efter en liten diskution, har aldrig tänkt på att det nog kan hjälpa både mig och kunden att veta vad som gäller vid användning av andras bilder och vad som kan hända osv.
Igår var jag rätt säker på att man får ta kort på allt och alla om det inte sägs något annat.
Men för säkerhetens ska jag plugga på det där lite mer. Är väl rätt sämst att jag inte kan det där ordentligt nu när jag jobbar med foto och allt.

Så det blir en ny sak att plugga på, kommer ta ett tag att gå genom allt som finns och göra en egen text och tolkning, men tror det lönar sig i slutändan.
Varför vi kom in på detta ämne är för att jag har råkat ut för bildstöld, kommer inte på ett bättre ord och kan inte bestämma mig till 100% hur jag ska göra. Har många olika förslag så ska ta och plugga lite på detta ämne så jag kan komma fram till en slutsats som alla blir nöjda med.
Ska även fortsätta fråga andra fotografer hur de ser på detta problem, men jag vet att de är fotografer som har slutat sälja och fota bara för att de är andra som tar deras bilder när man försöker sälja i ett vinnande syfte.
Tror ni förstår någolunda min poäng. Men Li ska skärpa sig ordentligt, plugga in lagarna osv så blir det nog bättre och bättre med allt:)

Tips

Andra inlägget för dagen, har varit duktig som uppdaterat tre gånger varje dag nästan sen praktiken började.
Tänkte i alla fall tips om att Fujidirekt.se har ett erbjudande på 100 gratisbilder.

Det är därifrån som jag köper alla mina bilder, är jättenöjd med deras snabba leverans och kvalite.
Andra sidor som jag kan tips om är;
hastfoto.ifokus.se - här får du all hjälp du kan få med fotografering av hästar, finns även för allmänt foto och djurfoto.
Cyberphoto - En bra stor sida med de mesta kamerarelaterat och även andra roliga saker som Ipad osv.
Pricerunner.se - En bra sida som man kan ta reda på hur mycket en vara kostar utan att behöva gå in på en hemsida och få översiktpriset från olika affärer.

Gäsp...

Hellu, rolig och peppande rubrik va. Jag är trött, somna inte när jag ville så det blev en alvedon idag så mitt huvud skulle överleva dagen. Sitter och förminskar 45st bilder som ska upp på kommunens hemsida.

Annars så förgyller Jeshica min närvaro med massa sms, räddaren i nöden som gör att jag inte somnar innan halva dagen har gått! Hihi sitter även och små kollar på massa gamla Yu-Gi-Oh avsnitt. Ni undrar om säkert om jag inte har något liv men jag hatar när det är tyst så jag måste ha någonting som låter hela tiden så ja sätter på en anime/låt och sen får de gå hela tiden, haha jag kollar bara ibland på avsnitterna...!

Jag tänkte dessutom rida idag men min mage är dum och skulle nog egentligen behöva plugga på det ena efter det andra. Kanske borde ta mig till körskolan och plugga teori.
Nej vi får se hru bra jag mår senare, men nu börjar jag bli hungrig!
Hoppas ni har det roligare än mig, kommer lägga upp lite fina husbilder senare på fotobloggen:D

Äntligen

Wihu, jag har äntligen sorterat färdigt alla bilderna åt informationskontoret här i lilla Hedemora! Så skönt att blivit av med det! Nu börjar även huvudvärken släppam, tog sin tid kan man alltid säga...Fast min mage är fortfarande sjukt dryg, även om den också har börjat gett sig!
Nu har jag även fått ett jobb som komemr ta lite längre än några minuter om man inte räknar med bildsorteringen.
Snart är min dag slut, har varit allmänt död så har inte fått speciellt mycket gjort, men idag ska jag lägga mig så tidigt så möjligt så kanske jag orkar mer imorgon.
Men nu ska jag plocka ihop och sluta:)

100913

Hellu eller något, sitter på praktiken, sista veckan! Tiden går som vanligt, har precis postat massa böcker, både internet och vanligt.

Dagen verkar inte bli speciellt intressant, haha. Om vi har tur kommer mina bilder idag!
Hihi och dessutom ska vi efter typ tre veckor göra något tillsammans eller bara vara men det skiter vi i.
Sara ska väl med hem idag och imorgon kanske vi ska rida, rolig info...not men ni får den ändå.
Hon har dessutom övertalat mig i morse att jag skulle med och äta med henne på lunch.

Huaa mig, nu börjar ja bli trött redan, bero på vädret tro..? Jag har en del webbdesgin tipsinlägg som ska förbereddas hade jag tänkt, det är så lugnt här på praktiken som ni märker så det ska pillas på sånt och lite webbdesigner denna vecka, hehe.
Ni tycker säkert jag är lat som inte gör något men det finns inte så mycket just nu som jag kan göra, inte så givande...var mer med den handledaren jag hade från början...
Ska inte klaga är glad över min praktikplats, passar mig utmärkt. Ska kanske ta och offra en cd-skiva och ta lite coola bilder som den här. Kommer nog inte lyckas precis men man kan alltid försöka!

Nu ska jag ta och sortera lite bilder, är fortfarande inte klar, de tar aldrig slut, sen är det lunch sen...vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske ska ta en sväng till Tjädern/kommunhuset och fota deras utställning och skriva en liten text om själva utställningen som jag fick som uppdrag av min första handledare som inte blivit av...
Nu blev detta bara skitsnack, men det får ni stå ut med:)

Tror jag fortsätter gratis...

Wihu, gör skink och ost paj + lite svamp haha. Nu väntar jag på att pajskalet ska grädda klart och eller rättare sagt nu ska jag hjälpa en tjej med en header till en blogg och jag har även fått en förfrågan om hjälp med en blogg design.

Fast jag vet inte om jag ska fortsätta göra allt gratis, lite drygt eftersom det ända tar en del av min tid...men fortsätter gratis tills vidare.
Annars springer jag emellan och steker svamp nu så detta känns konstigt, får aldrig klart detta inlägg haha.

Imorgon börjar sista veckan på praktiken, usch vad tiden går!
Ojoj måste rusa till svampen, denna helg bloggning känns lite konstig inget riktigt roligt att berätta;)

100912

God morgon, eller inte men idag är det...lagomt fint väder...ehehe.
Är inte speciellt pepp på någonting idag och mamma har en dag då det är förbjudet att sitta framför datorn eller liknande.

Ska väl ta ut och gå med hunden, tror jag tar med mig den lånade digitalkameran.
Men nu gnäller hunden får väl ta och palla mig ut fast jag inte har någon lust, byebye:)

Kravlös fotografering

Hejsan, hemkommen från Säter för cirka en timme sen, fotade bara lite urval av ryttare idag på dressyren.
Kände att mitt huvud inte var på rätt plats för att knäppa perfekta bilder på alla ryttarna.

Kom iaf till Säter efter 10, hann se både Felicia och Jasper haha, eller rättare sagt jag gjorde bort mig lite och försökte ta en genväg genom gången ner till framridningsbanan men det fick ja inte så det blev att gå runt hela banan, trökigt men jag är i för sig bara lat...
Gick super för klubben idag, med bägge lagen och individuellt, segrar och alla andra slags placeringar.
Vårt första lag vann dagens omgång och vårt andra lag blev delad fyra! GRATTIS tjejer, ni ägde ut alla!

Men nu ska jag ta och redigera bilderna och sen kommer lite bilder på bildbloggen.
Konstig inlägg detta, huvudet är inte riktigt där det ska, bli en tidig kväll idag, hehe:)

"I didn't know it was impossible, so it was possible"

Kollade på en reality show från korea och kom över den här meningen, tycker den var riktigt vettig.
Det är ungefär så man säger när man säger; "Ibland är det bättre att inte veta".

Fast det kanske bara är jag som tolkar de så, men det ligger nog en del sanning i bägge meningarna, om du inte vet att det är omöjligt så försöker du ändå. Du är inte rädd eller orolig vad som kan komma att hända utan du ser det som en stor rolig utmaning!

Detta var mitt försök till att vara djup som jag failade riktigt hårt på, haha.
Jag har även varit lite busig idag, men tänker inte säga vad för då lär jag bli dödad...hihi.
Och igår var jag duktig och beställde bilderna, idag ska jag vara duktig och försöka vara utan datorn från 9...haha nejdå, de är inte svårt, men jag vill på samma gång börja på en ny design till denna blogg, behövs bytas!
Något mer som ska göras är försöka leta upp, sortera och ladda upp bilderna till herrarna i AvestaBrovallens handbollsklubb. Har fortfarande inte gjort det eftersom jag inte vill göra de på praktiken...hehe...

Och jag har kommit fram till att jag vill ha en kompaktkamera...så mycket lättare att ta med sig när inte kvaliten är det viktigaste! Om jag hade en kompakt hade jag lätt tagit med den till skolan, men så blir det inte nu för jag har ingen och orkar inte ta med min system lat som jag är.
Nej nu ska jag ta och kolla lite bilder eller något liknande...sen vid 9 är det filmtime:D

100910

FREDAG! Usch vad tiden går fort, kändes som jag precis var i Vasahallen och jobbade som fotograf, haha.
Idag blir det slappt på praktiken och hemma känns de som.

Min handledare är inte här, vet ej vart hon är...hoppas hon kommer så jag vet vad som behövs göras mer än att jag ska fota klart alla byggnader som jag inte gjorde igår.
Annars så blir det att skicka faktura, längta efter mina beställda bilder och va lite busig och kolla på anime tror jag.
Fast...det borde jag inte göra, även om jag nog var lite väl "diskret" igår när jag kollade på star king när den underbart snabba datorn skulle ladda klart...!

Och mina planer för kvällen, sitta i soffan, ha datorn i knät, äta godis, dricka läsk och se på Pirates of the Carribean - The curse of the black pearl! Bästa kvällen på länge för syrran är inte hemma, haha.
Hon ska på Leksand - Brynäs i Långshyttan så ska njuta av lugnet så länge det bara går.
Nej nu ska jag väl ta och göra något vettigt, eller försöka, skicka faktura räknas som vettigt hoppas jag...
Och imorgon ska jag till Säter och fotar dressyr, see u there;)

Vill fota porträtt!!!

Japp, de vill ja, ljuset är alldeles lagomt starkt, inte kallt så stackars modellen fryser ihjäl osv.
Fast sen är frågan, vart hittar jag modellen, haha!

Rätt fail, men ah så kan de vara...får se till att hitta någon fotovänlig person någon gång i livet.
Visserligen hittade jag en fotovänlig katt tidigare idag men den ville mest sitta i knät på mig, hihi.
Annars så hade en fotorunda varit rolig, men har fotat det mesta som finns här i lilla Hedemora, inte svårt att lyckas med de precis. Hedemora är ju sån stoooooooor stad, not!

Får ni också sånna här stunder då ni verkligen vill fota något speciellt men det liksom finns inte "material" för de?
Hatar när jag vill fota porträtt helt plötsligt och jag vet att jag inte har någon som kan tänka sig en spontan fotografering bara rakt ut i de blå eller vad man nu ska säga.

Äsch ska sluta klaga och jobba sista minutrarna för dagen sen bär de hemmåt och lite städning åt kaniner, matlagning och sen är de orkester i 2 timmar:)


Undrar...

Hur detta komemr sluta, hehe. Ska ut och fota massa gamla byggnader som jag inte ens visste om att de fanns.
Kanske märks hur mycket jag egentligen vet om den "staden" jag bor i!

Men jag tänker ta det efter fikat, tänker pilla lite med css-koder på min jobbdator, dvs den stationära datorn som jag lånar just nu...haha fast datanördig som jag är har jag min egen laptop med så detta skriver jag på den och på den stationära kodar jag och sorterar jag deras bilder som ger mig nervöst sammanbrott!
Planerar även att göra ett litet tips inlägg om hur man kan fixa runda hörn på designen eller om något annat webbdesign relaterat.

Sitter även och funderar
på om jag ska ta och gå på toa...haha nejdå, men funderar på att kanske ta och plugga på om byggnaderna idag istället och fota imorgon för känner att jag kommer nog hinna göra alla byggnader idag och jag vill ha mitt 50mm objektiv istället för kito-objektivet! För er som inte vet så lånar jag kommunens kamera, en Nikon D60. En precis likadan som min, men jag vill inte ha med kito-objektivet att göra, så tar bilderna imorgon och pluggar in vart byggnaderna ligger så slipper jag gå omkring med en karta/bok där det står om byggnaderna och där det även finns en karta vart de ligger.

Hahah, har även äntligen redigerat klart alla handbollsbilder, nu ska bara all upp på olika ställen och ska skapa en mapp till AvestaBrovallens HF herrar så de kan välja sina bilder de vill köpa.
Hoppas bara inte de tycker prisförslaget är för dyrt!
Har även skaffat mig Frontpage efter ha läst detta inlägg om hur Michaela D visar sina bilder för kunder.
Nu ska jag fika sen sitta och läsa om alla 34 byggnaderna som jag ska fota och sen slutar jag:)

P.S De fikar alltid 2ggr/dagen här xD D.S

100907

God morgon, är de bara jag som är trött? Herrregud, jag måste försöka lägga mig tidigare även om jag lägger mig vid halv 12 men ändå....! Nu sitter jag här och laddar över bilder från kommunens kamera till datorn som ska upp på hemsidan.

Resten av dagen kommer nog bli lagomt seg, kanske lika bra så trött som jag är.
Annars så blir det att jag ska rida ikväll, gissa vem som kommer vara totall död imorgon?! Haha varför fick sån sen ridtid? Aja ska väl inte klaga, har ingen lust att byta heller så jag får väl stå ut och vara död på torsdagar!

Det är vad som händer mig idag, om jag kviknar till så ska jag väl ta och koda lite på en "hemsida" som jag övar mig på...Detta var allt för tillfället:)

Jaha...

Så gick denna dagen, haha jag har inte gjort speciellt mycket bara för att de jag just nu ska göra är att sortera bilder eller ladda upp på hemsidan men de bilderna kommer jag inte åt, måste fixas med saker igen så jag sitter här, leker med webbdesign och chattar på msn, vilken otroligt givande praktik va?

Haha inte direkt, men det passar mig alldeles utmärkt, skulle kunna tänka mig jobba här, fast då kommer jag självklart få mer att göra för nu är jag bara en praktikant och de kan inte bara ge mig uppgifter som ska göras eftersom jag inte har den kunskapen och informationen.
Aja, nu sitter jag här som alltid, lyssnar på disney, längtar hem så jag kan få se på tv, laga mat och bara vara, hehe jag vill inte ens sitta vid datorn nu känner jag men här så är allt mitt arbete beroende av att jag har datorn på så...
Och jag mår bättre än imorse, bra det! Haha fan vad jag har irriterat mig, men nu har jag klagat av mig på en kompis så nu är det i stort sett bra.

Men ska nog börja plocka ihop, kontakta pappsen och se om jag fick åka med honom hem:)

Fyfan...

God morgon, ursäkta mitt fina språk men dagen hade nog inte kunnat börjat så mycket värre...eller jo men inte som de känns just nu. Ibland blir jag bara så trött på människor, åh vill bara gå och lägga mig under täcker och sova bort alla konstiga tankar och händelser!

Så denna dag kommer nog bli lagomt rolig, jag kommer antagligen vara sjukt lätt irriterad/uttråkad och det kommer väl leda till det ena efter de andra...usch nu vill jag bara ringa någon som orkar lyssna på mitt klagande, men de verkar som alla har problem med någonting.
Alltså trodde aldrig en människa kunde vara såååå jäkla omogen, hakar upp sig på världens minsta grej, hallå, en grej och människan avslutar våran vänskap!

Åh nu ska jag inte fortsätta prata om detta, blir bara sjukt irriterad, besviken och faktiskt smått ledsen!
Förstår inte, åh dumma människa, varför ska du vara så omogen när vi lika väl kunde ha fortsatt vara vänner om du inte hade tagit fram din omogna sida och bara dissar mig?!

Nej nu ska jag kolla på anime eller något för som de är nu kommer jag inte kunna koncentrera mig på något...eller jag kanske kan packa lite kassar igen, det är inte speciellt svårt...aja ni kommer nog få stå ut med en del klagande i mina inlägg nu för jag måste ut med allt för jag hatar att gå och haka upp mig på småsaker;O

Solen har också sina mörka platser...

Okej, detta kommer bli helt galet konstigt inlägg, med ingen tråd eller vett alls, behöver bara skriva av mig lite!

Jag känner för att strypa dig, hur falsk får man vara, säga en sak istället för säga sanninge, gått och ljugit mig rakt upp i ansiktet, alltså detta trodde jag inte om dig.
Om det ska vara på de här viset kan du glömma att jag förlåter dig, om du nu tycker jag inte kan delta i det SOCIALA SPELET, kan du lika väl glömma mig, att vi någonsin har varit "vänner"!
En liten mini del inom mig önskar att detta är bara ett galet skämt, men om allt detta nu är sanning så kan jag säga att jag verkligen inte trodde detta om mig!!!

Om du tycker jag beteér mig fel, vad gör då du? Kalla detta inlägg påhopp, whatever, jag är så sjukt besviken över hur du behandlar mig just nu och hur feg du är! Varför kunde du inte bara ringa och säga att jag inte är den typen av person som inte faller dig dig i smaken?
Alltså om du nu tycker såhär om mig, varför lät du mig träffa dig, få en tro om att du faktiskt förstod mig?
Åh blir så sjukt besviken, men konstigt nog inte ledsen, tycker nog innerst inne synd om dig som inte kan erkänna för dig själv vad du tycker från första början!

Vi har känt varandra i 18år och det är först nu som du inser att jag inte kan det sociala spelets regler...
Hallå, jag är mig själv hela tiden, hur stor skillnad var det egentligen på den sista gången och gångerna innan vi träffades egentligen??? Jag hoppas du förstår vad du har ställt till med!
Jag är väl medveten om att du har haft en kris men att du skulle gå såhär långt och förvandlas till denna slags typ av människa trodde jag aldrig!!!
Om du vill ha kontakt med mig igen är det bäst för dig att du kommer med en bra anledning till varför du sa detta som du just har sagt annars kan jag säga att jag inte tänker prata med dig mer ever!

Okej, påhopp, påhopp...inte vad ni trodde om mig va...men såhär känner jag nu, sjukt besviken och nu har jag nog fått ner allt! Nu ska jag ta och sova över denna sak och ångra att jag ens blev vän med denna människa ja just skrev om! Hoppas ni slipper detta och bara har underbara vänner som tar dig för den du är och inte efter det sociala spelet regler!:)

100906

Hejsan, dags att börja uppdatera lite mer efter helgens inaktivitet eller? Hur som helst är det redan september, helt sjukt vad tiden går och det är min näst sista vecka på praktiken, dvs nästa vecka är den sista, känns konstigt värre.

Aja, idag har jag redigerat bilder, sorterat bilder och glott på anime samtidigt, visst är jag duktig, lyckas göra tre saker samtidigt.
Ska rida idag, haha får se om jag får en flygtur idag då, tar med mig som sagt Julia stackarn, får stå ut med en övertrött, pratglad Li som inte orkar någonting egentligen, haha.
Tänker övertala henne att fota mig lite, vill ha någon bild på mig och skitponnyn som jag nog är rätt kär i, hihi.
Vad ska jag mer hinna med...Holy crap  mina bilder som jag ska beställa!
Alltså det finns ett erbjudande på fujidirekt.se att få 100 småbilder gratis som jag har nämnt och jag har fortfarande inte hunnit välja ut alla 100!

Hoppas verkligen jag hinner det, vill verkligen beställa bilder igen! Och jag har beställningar som ska redigeras tills på onsdag också, herregud vad har jag ställt till med?!
Funderar även på att ta emot designbeställningar, dvs jag kodar en bloggdesign till er från 25kr och uppåt beroende på vad ni vill att jag ska skapa eller hjälpa er med.

T.ex. om ni bara vill ha hjälp med att ändra färgerna och hur länkarna ska se ut osv så blir det 25kr.
Det är bara något jag spånar i, ska se om jag kan hitta på en lite prislista även om jag tycker jag är väldigt snäll som bara tar 25kr, men om ni ska ha en hel design, liknande thingyouremember så blir det runt...200-300kr för det är en design som tar flera dagar med ändringar, skapande av header osv.

En enklare design kommer kanske ligga mellan 50-150kr, låte det som en bra ide?
Och jag tigger inte alls kommentar*puppy eyes*
Nu ska jag fortsätta jobba, ni får ha det bäst och vara ute i det bästa höstvädret:D

Summering av Södra Dalarnas Cup 2010

Nu är sista dagen av Södra Dalarnas cup avklarad! Ni kan inte ana hur skönt det är att det är slut till slut. Har fotat handboll i tre dagar i rad nu, haha lite utvecklig här på bilderna ja!

Haha, annars har allt flytet på, inget speciellt har hänt, är visserligen lagom trött men det skiter vi i.
Och jag har kommit fram till att handboll verkligen inte är något för mig, är alldeles för mycket mjukis för att spela denna sport. Ni ska bara veta hur de flyger, slänger sig och får massa stenhårda bollar på sig och ja…vad ska man säga.

Så nu ska det redigeras ett antal många bilder…lagom roligt…men det ska göra, haha får väl skylla mig själv att jag åtog mig detta för andra året i rad. För tillfället sitter jag och lyssnar på musik, SHINee – Lucifer.

Lite random de där men tillbaks till ämnet. Jag har kommit fram till att AvestaBrovallens herrar är ett gäng med knasiga ”gubbar” som lyckas med det ena och det andra, och Avestas damer storspelade fram tills finalen då inte avslutet på anfallen stämde, men det går fort i handboll, ena stunden kan ena laget leda med flera mål och helt plötsligt ligga under med lika mycket.

Såhär kan jag summer helgen, rolig, stressig, tröttsam och galet högljud. Fast jag testade under helgen att ha mina hörlurar i öronen som öronproppar, sånna här som man sätter rakt in i örat som man får tinnitus av om man har för hög musik i. De hjälpte mer än vad jag trodde, kändes riktigt bra att ha de i öronen, slippa höra det hemska visselpip ljudet! Självklart hade man sina favoriter men de som vann var värdiga vinnare, annars hade de inte tagit sig till finalen och vunnit!

Bilder kommer självklart upp på bilddagboken och min bildblogg, nu ska det slappas och redigeras runt…600-700 bilder. Hoppas ni har haft det lika bra som jag i helgen och imorgon är det praktik igen och ska försöka orka ta mig ut till stallet och rida det där söta monstret.

Kanske skriver något mer senare ikväll men förvänta er inte det:)

 


SDC - dag 1

Hejsansvejsan, hemma nu, eller kom hem för en timme sen men orkade inte sätta mig vid datorn direkt utan kollade över lite matcher och vilka jag ska fota imorgon.
Resultatet blev rätt okej, kändes i början att jag inte hade fotat handboll på länge, men efter tag börjar jag hänga med i svängarna, det går fort och svänger fort i denna sport så man blir rätt trött i skallen efter ett tag.

Ni kan tänka er själva, hålla reda på kompositionen samtidigt som man ska hålla koll på bollen och vilken som ska ha den/kastar den och man ska ha taimingen med sig när det skjuts på mål.
Låter kanske inte så svårt men jag vill lära mig att få till en bra komposition direkt och ta "vinnarbilderna" direkt utan att behöva försöka gång på gång...alltså svårt att förklara, men det bor nog en liten perfektionist här iaf.
Nu ska jag forsätta redigera bilderna från idag och sen är det sängen som väntar.
Ska försöka hitta på ett internet nere i hallen så jag kan uppdatera dagen med bilder osv.
Men ni får ha det bäst tills efter helgen, haha, kommer inte ha tid med någon alls, finns iaf på mobilen för er som har mitt nr:)

Södra Dalarnas cup

Klockan är 17.30 så nu är det dags för helgen arbete. Ska fota en handbollscup som heter Södra Dalarnas Cup hela helgen och börjar med några matcher idag.
Denna cup firade 10års jubileum förra året om jag inte minns fel, de var första gången jag fotade handboll seriöst.
Även om jag före det hade fotat handboll så var det på skoj, men nu är det inte bara klubben som vill se toppresultat utan också en hel del andra klubbar, pressen är hög, men med mitt 50mm f/1.4 ska det nog gå rätt bra eftersom jag har cropfaktorn på 1.5!
Hoppas bara allt går bra och att grejerna håller, jag tänkte låna med mig rådhusets nikon men det glömde jag, men det ska nog inte hända något!

I alla fall, det ska bli roligt även om jag missar lite andra roliga grejer jag hade vilja varit med på osv.
Men vad gör man inte för pengarna, hehe.
Dags att springa ut till kaninera, ge de mat och sen är det dags att åka:)

Sortera bilder

Hejsan, sitter och redigerar bilder på praktiken! Det är sån oreda att jag blir alldeles nervös.
Jag har oftast ett tema när jag fotar så jag behöver bara sätta namn på mappen om vart jag varit och gjort men här ligger det bilder från olika årtal/årstider/evengemang/aktivitet!
Alltså jag kommer få nervöstsammanbrott, hur kan de ha det så här???
Är det så svårt att sorta redan från början??!

Ahaha, tur att jag kan lyssna på rix fm på datorn med massa bra musik så jag slipper bli allt för depp!
Men omg denna helg kommer bli sjukt stressig, fota hela helgen, försöka redigera bilderna samma dag, hinna sova/äta och hälsa på en gammal "kompis" under söndagen då alla finalerna går i handbollscupen...fan varför är allt denna helg???
Hade viljat följt med Matilda och knäppt på sista grästävlingen för iår, men nej jag jobbar, får veta att jag hinna ordna till en beställning, fixa resten av bilderna jag själv vill ha...!!!
Kan avslöja att jag ska beställa 100st 11x bilder från Fujidirekt där bara portot ingår...29kr!
Men att välja 100 bilder bara sådär är lagomt lätt...och erbjudandet tar slut på onsdag...panik!

Nej nu ska jag fortsätta med att sortera bilder och de kommer väl det som händer, några 100 bilder som ska sorteras efter allt vad de nu heter, önska mig lycka till med fotograferandet gärna, för jag har inte fotat handboll sen i våras! Men hinner nog uppdatera som jag ska idag, sen ihelgen som ni kanske har listat ut så blir det mindre;)

Rubrik?

Hellu alla människor...inte många som läser bloggen menmen.
Sitte nu här i vardagsrummet och myser, saknar att dricka smoothies från Waynes...alltså hur kan man längta tillbaks till skolan?! Haha, men usch, vi har det så bra på skolan med alla fik runt omkring och alla affärer osv.

Åh smoothies, haha usch vad sugen jag belv på det...fast lite svårt att fixa det nu och vi har inget att göra det på heller...Ah, jag är pigg men kan inte göra något eftersom alla typ sover här hemma och jag råka somna vid halv 8 till halv 9 ikväll så nu är jag pigg!
Lagomt duktigt eftersom jag behöver lägga mig i tid så jag orkar upp imorgon!
Nej nu ska jag sluta rabbla konstiga saker, ska kolla på anime och sen försöka sova:)

Kass uppdatering helt plötsligt?

Tja, kass kanske var och ta i eftersom jag är ledig passade jag på att sova bort hela första delen av dagen så då händer inte så mycket, hehe.
Nu har jag precis kommit in efter en promenad med hunden i det blåsiga vädret.

Ska väl ut och trilskas lite med Sora idag, men det blir lite senare, vill inte vara helt själv där så väntar tills ägaren är hemma så jag inte känner mig totallt övergiven!
Kanske låter lite barnsligt, men alltså vem vill vara helt själv...Det är inte det att jag inte klarar av det men jag är sjukt trött i benen, hårdkörning på ridlektionen så jag orkar inte ta mig ut till stallet av efen maskin och sen rida en galen ponny...för jag kommer inte orka rida henne ordentligt i så fall...

Haha och härmed har jag nog också erkänt att jag har noll kondis och energi för dagen, hehe.
Nej men skulle egentligen behöva redigera lite bilder, tömma kameran tills imorgon och planera inför helgen hur jag gör med kameran och om jag ska ta med egna datorn och sitta och överföra bilderna på plats eller något sånt!

Huaa mig, blir mycket ihelgen...undrar om jag kommer hinna rida, hade vilja tagit Sora till ridhuset och ridit igenom henne ordentligt, eftersom hon bockar så vill jag inte rida ut själv och rida ut ihelgen kommer jag inte ha tid med.
Okej visst jag har tid, men första gången vill jag ha sällskap och det är inte så bara...aja, vi får se vad som händer, kanske kan höra med ägaren om jag kan ta med henne till ridlektionen nästa vecka.
Nej nu ska jag glo på anime och sen blir det stallet:)

Mitt schema:D

Alltså wiiiiiie, bästa avslutningen på dagen! Fick reda på från Sara att vårt schema fanns ute på schoolsoft och WOW!
Vem älskar sitt schema? Jo jag!!!

Huhuh, man bara älskar sin skola ibland, hehe.
Så onsdagar...kommer kännas nödvändigt, men har man bästa Anki så står man ut!!!
Det fattas visserligen 2 ämnen på schemat, Japanska steg 2 och Miljö och Säkerhet, men hallå, de lektionerna kan inte ta en hel dag så SOFT SCHEDULE HERE WE COME!
Ursäkta min failade engelska är sjukt trött håller på att somna just nu, hehe så skriver mer imorgon även om jag tänker sova halva dagen för jag är LEEEEEDDDDIIIIIIIIGG:D

Nej som jag sa...

Så vill jag nästan ta med Sora på lektionen idag, men ingen transport och ingen skjus, haha de går inte och jag har trots allt bara ridit henne två gåner, får vänta ett tag till innan jag tar med henne...kanske ska få bort de fina bocksprången så slipper man skämma bort sig elelr hur?

Haha vädret är i alla fall på topp till slut...efter allt för många dagar med regn.
Och idag har jag varit duktig, "plastat" in en bok fast x10, hehe.
Alltså jag plastade inte de men kom inte ihåg ordet för vad jag gjorde, HAHA!
Men usch vad pepp jag är på att få ordning på den där ponnyn...och min rubrik suger!
Nej men åh, har nog en minimal sockerkick efter colan, för har varit allmänt trött hela dagen, nu är det lite bättre.

Fast jag undrar, hur har jag lyckats blivit så aktiv här, haha, vilken fundering...
Jag tycker det är kul att blogga, men får man något för det...nja inte direkt...så funderar på att lägg ner, men jag vill samtidigt inte! Ni får väl stå ut med mig ett tag till!
Nej nu ska jag inte klaga, funderar nästan på att gå hem, men usch vad ont o axeln jag kommer få eftersom jag är stel i den redan sen flygturen igår...
Fast tar nog cykeln ut till stallet och longerar av den där galna ponnyn idag, låta henne spinga och bocka av sig e del...men problemet är att det är hyfsat blött och halt på deras bana och om jag ska till en ordentlig bana så måste jag skritta över ett helt jäkla berg, det orkar jag inte...hoppas det funkar någolunda att vara på banan i alla fall.

Detta inlägg blev lite fail, ska ta och redigera lite bilder nu och sen blir det att ta den dagliga koppen med chocklad och sen hem typ, haha:D

Ny kategori

Yes, bestämde mig för att skapa en kategori för mina ridpass, börjar bli en del.
Börjar komma tillbaks till ridandet igen känns det som, ska rida både idag och imorgon.
Hoppas bara jag slipper åka av, hehe.

Annars då, tja, jag sitter här på praktiken, väntar på att en person som ska hjälpa mig med en sak har fikat färdigt.
Platsa in en bok ska jag göra och måste även få tag på han som gör att jag kommer åt bilderna som jag inte fick tag på igår...Och enligt min "nya" handledare så var det fixat med det var de inte!
Lagomt roligt, tror jag får be om mailadressen till gubben och om jag ska få komma åt bilderna så jag kan jobba med det som ska göras....

Kan även tillägga att jag redan har hunnit fotat idag, började för 45 minuter sen.
Det var något möte på rådhuset, fick trängas med Södran och DalaDemokraterna.
Haha vilka värsting kameror de har, tänk om man hade råd med en sån...
Även om jag tror att Nikon kameran som hon från Södran hade "bara" var en d80/d90.
Fast den som han från DalaDemokraterna hade var nog lite bättre för den såg stor ut, visserligen satt det ettt batterigrepp på men den var större än Nikon:en!

Nu ska jag ta och hämta mig lite vatten, svälja en alvedon och sen får vi se vad som händer:)

RSS 2.0