Den stora dagen och på papperet vuxen:)

Tjoho alla glada människor, idag är den stora dagen här, känns helt sjukt konstigt, vill inte bli vuxen men kommer väl inte undan antar jag. Vaknade runt 8 då min familj stöka omkring uppe och skulle till skolan och jobbet, men jag hade sån tur att jag blev ledig idag.
Så spenderat hela förmiddagen att ligga framför datorn och kolla på anime och bilder osv.
Rätt nice början på en födelsedag enligt mig, mysa för sig själv, komma i stämmning och bara ha det bra.
Vädret är mycket bättre än förväntat så idag kan man nog vara ute.
Och jag har faktiskt bara önskat mig pengar så lär inte få så mycket mer, utan det blir att jag får köpa det jag känner för.
I alla fall så kommer dagen att spenderas med vänner, släkt och familj, ska väl också gå och se på brasa, kameran följer självklart med.
Har inte så mycket mer att säga, skriver och skickar upp lite kort när dagen är färdig och allt det roliga är slut:)

Greato:)

Imorgon är jag ledig, kommer jobba hemma med en uppgift som ska vara klar nästa fredag och det betyder att jag är ledig hela min födelesedag, vet inte när det hände senast.
Så imorgon blir det att fira sig själv halva dagen med att sova, eftersom jag absolut inte tänker åka till skolan imorgon, påminde mig själv nu att jag måste prata med våran lärare vi har imorgon.
Men nu sitter jag och pluggar på håltimmen så jag slipper lektionen imorgon:)

Shooting dogs [recension]

Shooting Dogs är en verklighetsbaserad film som handlar om två européer i Rwanda där de har öppnat en skola för afrikaner, befolkningen är uppdelade i Tutsier och Hutu.
Huvudpersoner är Christopher och hans far som är präst vid kyrkan och har varit där under en längre tid och känner de flesta i byn och staden i närheten av kyrkan och skolan som ligger i samma område.

 

Filmen börjar med att man får se hur en flicka tränar löpningen under Christophers och sina vänner höga hejarop.

Sen får man följa med Christopher ner till ”centrum” där han ringer upp sin mor, och även träffar en annan vit människa som jobbar för BBC.

Hon berättar att hon just hade fått sett en brutal avrättning på ett par Tutsier.

Och sättet de blev avrättade på var inte med ett gevär, pistol eller liknande utan de som mördade de hade använt macheters och eftersom de inte är så vassa så blir det en lång och plågsam död.

 

Läget förvärras senare av att Tutsiernas president dödas och FN soldaterna som var hans likvakter kidnappades och avrättades.  När nyheterna kommer ut om detta söker många Tutsier och även Hutu medlemmar skydd vid skolan och kyrkan, men tack vare dådet på presidenten så förvärras relationerna mellan även de människor som söker skydd och alla är rädda för alla, men de Hutu personer som finns och hjälper Christopher och hans far har en fördel tack vare att de inte finns med på listan för de människorna som myndigheterna har skapats för att spåra, leta på och döda.

 

Situationen förvärras ännu mer när det visar sig att en av de som har stått Christopher närmast har gått över till de Hutu grupper som mördar oskyldiga barn, kvinnor och andra Tutsier.

Christopher får även se en av de Tutsier som sökt hjälp vid skolan avrättas hänsynslös med macheters och eftersom man inte dör av ett hugg så får Christopher den människan skrika av smärta och till slutar dör.

 

Allt eftersom läget bli värre och värre bestämmer till slut FN och Amerika att ta hem alla vita människor och den FN styrka som för tillfället finns vid skolan och kyrkan.

Det skapar kaos och vid första evakueringen stannar Christopher men när han ser en nära vän till sin far och en hel grupp med tutsier försöka fly från skolan och alla Hutu’s så dödas de på samma brutala sätt som dem tutsier Christopher fick se tidigare.

Då förstår han hur hemskt läget är och till slut bestämmer han sig för att åka med tillsammans med FN styrkan tillbaks till Amerika.

 

Mina tankar om denna film är att den är hemsk, att se hur man kan döda oskyldiga på ett vidrigt och plågsamt sätt är riktigt hemskt.

Förstår inte hur man kan se så lågt på andra människor, är inte de lika värda som alla andra?

Det värsta är ju att det är baserat på en verklighändelse och det gör att man mår ännu värre när man ser den här filmen enligt mig själv, fast andra kanske inte känner lika men att se människor dödas på detta sätt är inte så speciellt roligt.

Fast filmen i sig är väldigt bra filmat, fast inte den bästa, men det är väl svårt att göra den här händelsen så verklig som möjligt… eller jag kan väl ha fel, tänkte inte så mycket på hur den var gjord och så vidare, men om man inte gillar blod och se hur andra människor dödas hänsynslös med macheters ska man nog inte se den enligt mig.

Men de som gillar filmer baserade på verkliga händelser borde se den även om den är väldigt ”rå”.

 

Detta blev en lång recension , hoppas ni gillar den och jag är inte speciellt aktiv nu som ni märker men från och med den här helgen så kommer jag ha massa att göra och skriva om och jag kommer nog göra fler tips inlägg om foto eller liknande här eller på min fotoblogg.

Hoppas ni får det bra nu och Grattis till Kim som blir 18 idag:)


Onödigaste dagen ever!

Japp, som rubriken säger, onödigaste dagen...åkte till skolan för en halvtimmes film tittande.
Hade ju glömt idrottskläderna och vi hade ingen japanska så jag hade ju verkligen behövt komma till skolan.
Nu är jag hos Sara, sitter på hennes dator eftersom jag inte har något internet hemma hos henne.
Ska strax hem, Linnea är också här nu så vi babblar massa:P

Wonderful days

Tjoho, gårdagen blev faktiskt riktigt lyckad, även om det gick bäst på repetetionen innan själva konserten annars gick det riktigt bra! Vi blev överraskade två gånger innan vi kunde börja själva konserten, först kom rektorn och gav våran dirigent en ny dirigentpinne sen när han försökte starta oss för andra gången kom kommunens manskör och sjöng för oss som en 60års present, det var riktigt roligt.
Sen hade vi en som pratade lite om varje låt och det var lite småkul och så måste jag säga att vi verkligen har tre musikmonster i orkestern, alltså det är helt sjukt vad duktiga de är!
Peter, Jocke och Allan, det är riktiga musiker det!
Fast Allan är nog den bästa, kan spela de flesta blåsintrument och är sjukt duktig liten 70 årig pensionär, beundrar honom verkligen!
Peter är likså också jätteduktig, ambisös(stavning) och spelar trumpet så grymt bra!
Jocke är väl den som är minst bäst av dessa tre herrar men gud alltså, han är så mycket bättre än mig och de flesta i klarinettsektionen, fast han har inte spelat klarinett tillräcklig länge för att slå Allan men det kommer nog!
Efter allt detta så packade vi ihop, packade in allt på musikskolan där det skulle vara och sen stack vi till lokalen där vi skulle äta allihopa tillsammans.
Väl där fick vi rostad macka med skagenröra på, efter det varmrätten som bestod av fläskfilé med potatisgratäng och två såser, självklart fick vi sallad till.
Men oturligt nog tyckte min mage att det räckte med två rätter och ett glas cider så jag fick ej smaka efterrätten som bestod av kladdkaka (hembakad) med grädde!
Sen fick jag skjus av min spelkompis Erik och väl hemma hittade ja min syrra och pojkvän framför tven och typ halvt överfullt i köket av disk, stekpanna och allt vad de nu hade använt till matlagningen.
Sen blev det att bara slappa framför datorn till nästan halv tre så är lagomt pigg idag, men ska äta snart kanske och sen killa iväg på en promenad i detta underbara väder!
Och ni får ursäkta mitt långa inlägg, har ju mest bloggen för min egen skull så ni får stå ut:)

Planer för lördag

Tjollahopp, tidig morgon, jag sitter och väntar på att NP svenska skriftliga ska börja och har kommit fram till att den här helgen blir verkligen ingen vilohelg, desamma med nästa helg.
Idag blir det ju NP i hela fem timmar.
Imorgon ska jag vara vid VasaAulan kl.12, 13.30 ska vi ha generalrepetion och 16.00 så börjar konserten.
Där någonstans emellan ska jag hinna äta lunch och innan ska jag ha hunnit gjort mig färdig inför konserten eftersom jag inte kommer hinna hem före.
Efter konserten som kommer vi plocka ihop allt, sen så får vi gå direkt till stället där vi ska äta, och eftersom vi inte får gå hem förrän vi har städat ihop allt, så det blir minst 12 timmar med massa knasmänniskor.
Kanske inte låter så jobbigt men det lär bli rätt mycket i mitt huvud.
Nej nu måste jag gå till salen där NPet är:)

Fanatsi

Lite tankar runt fantasi och dagdrömmar och vad jag misstänker att människor tycker om när jag drömmer mig bort.
Nej men jag tycker fantasi är något riktigt roligt, något som kan leda en bort från verkligheten för en stund så man slappnar av, glömmer alla sina beskymmer och bara lever i nuet.

Fanatsi anser jag som något underskattat, speciellt som genre på böcker och filmer, visst de händelserna kommer aldrig slå in, men alla har vi nog drömt att träffa en magisk prins eller prinsessa eller fe.
Även när man växer upp, blir den där tuffa tonåringen tycker jag nog att man aldrig ska försöka glömma bort sitt barnsliga jag som fortfarande drömmer att träffan den där perfekta som bara finns i fantasins värld, eller finns den perfekta någonstans där ute?
Hur länge man än trånar eller fortsätter tro på sig själv och låter fanatsin flöda kan man alltid finna någon slags lycka.

Fantasi behöver inte vara om feér eller liknande, fantasi skapar enligt mig även kreavitet så utan fantasi ingen kreavitet i skoluppgifter.

Dagdrömmar kan man alltid ha, men jag tror att ibland går jag nog lite överstyr...men jag har alltid varit den där som älskat fanatsy böcker, feér, den perfekta prinsen eller att ha magiska krafter.
Det är nog en av anledningarna till att jag faktiskt fastnade för anime dessutom eftersom i animér så kan verkligen allt hända och bli verklighet.
Fast dagdrömmar behöver inte bara handla om overkliga saker utan även om något kommande.
T.ex. man kan fantisera upp en plan om hur du ska lösa en uppgift och till slut så sitter du där och tänker och vrider på hur situationen skulle förändras om du gjorde på det sättet eller ett annat.

Fast alla har ju inte förmågan att drömma eller skapa sig visioner av hur en händelse ska fortlöpa.
Och vi ska verkligen inte glömma att dagdrömmar och fantasi enligt mig faktiskt kan hjälpa en att stärka sin mentala styrka...även om det antagligen bara stärks 1% men om man har stoor egen vilja, förmåga att koncentrera sig och verkligen använda tankens kraft att bestämma att nu ska jag klara det så är allt möjligt.

All right, nu har jag skrivit ner ett låångt inlägg igen, jag hoppas att mina inlägg har blivit lite mer intressanta än vad de var förut iaf, så nu ska jag läsa manga och sitta och vänta på att lektionen ska sluta;)

Japanskaprov here we come...

Tjollahopp, sitter och totall knarkar låten Fly high.
Perfekt plugglåt enligt mig, men tror nog många skulle kunna döda mig för att jag har den låten på repeat.
Haha, men har man sin egen stil så har man, Linnea gick precis hem dessutom, eller hennes mamma kom för att skjusa henne till ICA för att hon behövde handla.
Men nu går jag som alltid ifrån ämnet, sitter och pluggar inför mitt japanska prov imorgon, kommer säkert glömma allt tills imorgon även om jag har relativt lätt för japanska.
Fast jag har ett litet problem...mitt minne angående Kore, Sore, Are, Kono, Sono och Ano...finns inte riktigt på rätt ställe så jag kommer nog tappa mest där...hoppas jag...för jag vill inte få mindre än VG på provet, även om jag nog blir nöjd efter ett tag för ett G men mina högsta mål ligger på japanskan.
Nej nu har jag inte tid att skriva mer här...eller jag kan ju skita att plugga mer nu, men det tänker jag inte:)

Ny vårig design pågång:)

Tjohejsansvejsan~ jag sitter på grafen och för de som märkte det igår så håller jag på att byta design till en mer vårig en.
Så om ni nu tycker att det fattas en header och designen ser lite plottrig ut, försöker jag hitta på lite nya mer avancerade grejer, som kommer sluta med en enkel...eller ska ju självklart prova göra en lite svårare design och jag har inte annonserat vilken som vann min Tävling än så ska kolla genom svaren igen för säkerhets skull men 99,9% så vann Nathalie tävlingen, dvs hon vinner en bloggdesign av mig.
Så när jag är klar med min kommer jag pyssla ihop en ny design till henne, stort grattis till henne:)

Övertrött och sjukt pepp på att fota

Tjoho, är sjukt övertrött så att jag blir pigg.
Är världens bästa våra väder så jag vill ut och fota nu!
Har kollat fotobloggar och blir bara mer och mer pepp på att fota porträtt, men som alltid har jag ingen frivillig att fota...så det är lite problematiskt med fotande av människor just nu.
Och på grund av sjukdom och så vidare har jag inte fotat något nytt heller så min fotoblogg ligger på hyllan just nu.
Har dessutom börjat nedräckningen till min stora dag, ska bli roligt men lite läskigt.
Fast nu måste jag plugga, byebye:)

P.S Ursäkta för detta tråkiga inlägg D.S

Nationella prov

Här kommer mitt lovade inlägg och tankar om nationella prov.
Så vart ska jag börjar, kan börja med att säga att jag har mitt skriftliga nationella i svenska på fredag.
Alltså jag kommer seriöst att dö.
Men nu till vad jag känner och tycker om dessa nationella prov.

Jag tycker de är skitjobbiga eftersom de oftast är så stora och tar upp en hel kurs, och jag har svårt att komma ihåg en hel kurs och sen använda allt jag lärt mig på ett enda prov.
Som t.ex. nationella matteproven, jag har så jäkla svårt för de, har vanligtvis svårt för matte så när jag får det nationella i handen så brukar jag få hjärnsläpp, allt bara försvinner.
Mina provnerver är så jäkligt svaga så allt bara försvinner...är nog därför jag inte gillar prov för jag är rädd att det ska gå lika dåligt som på matteproven för det är oftast bara där som jag kuggar riktigt ordentligt.

Alltså jag är nog mest rädd att få IG i kursen och då börjar antagligen tankar snurra i mitt undermedvetna och då börjar det fastna för mig och till slut så slutar det med att jag får gissa mig genom provet fast jag egentligen kan allt.

En bidragande anledning till detta är nog att jag kuggade på ett ekvationsprov i 9an efter ha varit sjuk en längre tid och kommer tillbaks samma dag som provet är.
Självklart har jag inte hunnit förbereda mig så jag stressade antagligen upp mig omedvetet och det var nog då som spärren i mitt huvud skapades.

Och jag har fortfarande inte kunnat arbetat bort min spärr i hjärnan...hoppas jag kommer över den här mentala spärren snart så jag klara de kvar-varande nationella proven så jag inte sänker mina betyg.
Jag har aldrig blivit underkänd i något ämne och nu kanske jag ligger på gränsen för IG varning i matte och idrott.
Så jag behöver verkligen göra något åt det för det beror mest på att jag har varit nära att kugga i de teoretiska proven i idrott och alla mina matteprov sen jag började gymnasiet.

Det är nog de mesta jag har att säga om de nationella proven vi har, är det någon som känner igen sig?:)

..

Tjollahopp, längesen jag skrev, sitter på engelskan och ser på Brave heart.
Detta är världens tråkigaste film...enligt mig själv.
Den handlar om gamla Skottland om jag inte minns fel, om en kille som heter William...och sen minns jag inge mer.
Tyvärr har jag inget direkt ämne att prata om...mitt liv innehåller inte mycket roligt just nu.
Kanske skriver ett roligare inlägg senare idag, tror jag ska skriva ett om vad jag tycker om nationellla prov.
Nu måste jag koncentrera mig på filmen:)

Take Care of My Girlfriend Say No

Today my friend asked me if he could date you
Since I had broken up with you, he said he'd cherish you in my place

"THAT THAT THAT THAT THAT'S OKAY
GET GET GET GET AWAY
It's okay, it's not like we have anything to do with each other anymore
Stop saying sorry, my heart doesn't hurt
Please be a good boyfriend to her in place of me"

I can't get myself to say that I still can't sleep at night because of her
With a forced smile I encouraged him and sent him away OH GIRL

Oh can't you see? I'm still lovin' you
My heart still can't seem to let you go

Say no! no! no! no! no! Say no! no! no! no! no!
Tell him no, tell him your heart is still waiting for me SAY NO!

"She can't drink a lot and she doesn't like smoke
She hates being alone so always be with her"

Always celebrate her birthday and anniversaries"
I don't know why I'm telling him this

I know I'm going to turn around and regret this but I still acted cool
I know I'm going to be upset behind my friend's back and beg him not to

Oh can't you see? I'm still lovin' you
My heart still can't seem to let you go

Say no! no! no! no! no! Say no! no! no! no! no!
Tell him no, tell him your heart is still waiting for me SAY NO!

(Say) no no no (Say) you can't
(Say) you will wait for me
(Say) no no no (Say) you can't
(Say) you will wait for me

I can't get myself to say that I still can't sleep at night because of her
With a forced smile I encouraged him and sent him away OH GIRL

Oh can't you see? I'm still lovin' you
My heart still can't seem to let you go

Say no! no! no! no! no! Say no! no! no! no! no!
Tell him no, tell him your heart is still waiting for me SAY NO!


Bara för att min kompis sa åt mig att kolla upp översättningen på den här koreanska låten så kollade jag upp den och blev kär i texten!

Hemkommen från ett skönt ridpass:)

Japp nu är jag äntligen hemma från ett skönt ridpass på ridklubben.
Fick söta Pandy som alltid och han var riktigt glad, bjöd och småbusa, mjuk var han också, fast tillräckligt pigg för att gina och ha sig.
Är i alla fall skitnöjd med honom, men jag själv red ju som en kratta, var inte alls med i sprången och red väl inte direkt snygga vägar på linjerna vi red men över kom vi och det är väl det som räknas?

Kan säga att vi började med att skritta över bommar, sen skulle vi trava över de och sen blev de galoppfattning över dem och varannan gång till vänster/höger.
Det är så roligt att man börjar få resultat efter de här tre månaderna man har ridit honom till och från, börjar få en mjukare linje på honom, han söker sig ned och börjar faktiskt arbeta rätt utan att det tar hela lektionen.
Och jag kan säga att bjudningen har då blivit 10x bättre än i höstas då jag red honom då och då bara.
Men det var som något klickade efter dressyrcupen då det verkligen gick åt helvete, var som att han då faktiskt förstod att varken han eller jag kände att vi hade gjort rätt så nu bjuder han, går faktiskt frivilligt på tygeln och är jättemjuk och fin i munnen.

Och ni får nu inte glömma att Pandy är en ridskoleponny som har gått på ridskolan väääääldigt länge så att det går framåt är bara positivt!
Önskar att jag hade råd att köpa både honom och Casper men så rik är jag inte och tror inte tiden räcker till heller...aja tillbaks till övningarna vi gjorde idag.
Efter bommarna hoppade vi en linje på två hinder och arbetade med att få en jämn, bra galopp och det tyckte jag allt att jag fick, gick riktigt bra, sen att jag inte kunde rida kan vi glömma så fort som möjligt.
Nej nu måste jag in i duschen och sen kanske plugga lite, nattinatti:)

Blandade känslor

Hejsan, fick reda på nyheterna om att ett av mina favorit band har splittras och 3 av 5 medlemar har skapat sig ett eget band i japan, är jätteglad för de 3 i japan men de andra 2 måste känna sig hemska som inte följde med de andra för det var SMTOWN som de arbetade för som tvingade de att splittras så det var inte så att de ville splittras.

Så jag är så kluven just nu, vill ju att de ska fortsätta som 5 manna band men SMTOWN tillåter det inte och det kanske har stämt de 3 som valde att lämna SMTOWN Entertaiment...men det är bara för att de får typ 10% av lönen som de tjänar in på allt sjungande, resten tar SMTOWN som egentligen är deras pengar som de har tjänat ihop.

Fattar inte att de kan fortsätta på det här sättet, det är fler än bara detta band som har slutat bara för att de får så lite pengar av bara deras lön, SMTOWN får ju in sjukt mycket pengar genom de andra banden också, så fattar inte varför de bara låter de få 10%...det är sjukt lite på en lön, så jag är så kluven, vill ju att de ska fortsätta som ett band i SMTOWN men samtidigt inte på grund av pengafrågan, men det kommer ta ett bra tag innan jag kan kolla på videor med de som 5 utan att bli ledsen för deras skull.

Nu tycker ni jag säkert är fjollig men det är så jag känner just nu, man borde åtminstånde få mer än 50% av de pengarna man tjänar på att arbeta istället för att företaget ska ta 90% av alla pengarna.
Kan inte fatta att ett företag kan vara så giriga, om de inte hade varit såhär hade de haft många fler stora band/artister som jobbar för de och drar in pengar.
Och de har inte lärt sig från när alla de andra gamla banden slutade heller utan de fortsatta på det här viset och nu har nog ett av asienst största band splittras på grund av de.
DBSK som nu det handlar om har slagit världsrekord i försäljning i asien, de vill säga de har slagit Elton John om jag inte minns fel och hur stor är inte han?!

Nu rabblar jag mycket och behöver sticka till bussen, hoppas ni står ut med min dåliga uppdatering och fortsätter läsa:)

Västerås

Morgon, ska snart iväg till Västerås och fota handboll.
Ska bli nice, längesen jag kunde fota något evengemang någolunda frisk.
Fast måste göra mig klar nu, see ya:)

Meetyourmessenger

Hoj, jag är smått sjuk igen, min bihålor verkar och bara jobbar sig.
Men det var inte riktigt det jag planerade att prata om.
Jag undrar vad ni tycker om sidan meetyourmessenger?
Mitt eget tycke är att den suger, ger ut din msn till hela världen så vem som helst kan adda dig.
De senaste dagarna har jag blivit addad av helt random, utländska människor som inte vilja mig något speciellt utan bara att se vem jag är.

En spanskpratande person addade mig idag och började prata på spanska, så han blev blockad och bort tagen från listan ifall det var någon liten knasig människa som planerade att ge mig virus över msn whatever.
Alltså jag tror det är från där alla konstiga addningar kommer ifrån...

Så vad tycker ni, är det en bra sida eller dissar ni den som jag?
Det var det jag ville prata om:)

Bästa dagen på länge

Hejsan, dagen har varit riktigt underbar med vistelse i Falun med Helena, åt massa sushi, hittade ett par skor jag vill köpa, fika och åkte senare vidare till Borlänge.
Väl där kollade vi runt i affärer och fikade. Fikat i Falun var egentligen jordgubbar som vi åt i farten så att säga.
Och jag köpte kladdmassa så nu har jag satt upp mina vackra bilder på suju och dbsk på mina garderobsdörrar.
Tog också en hel del kort från Falun/Borlänge som kommer upp senare.
Vädret gjorde väl även sitt lilla och nu sitter vi framför våra laptops och degar:)

Fint besök

Hejsan, nu är Helena här som jag nog har sagt, kom vid 17.45 typ med tåget från Stockholm och vi har redan hunnit varit ute på en promenad, kollat på massa asiater och pratat.
Imorgon blir det väl Falun med massa mys...alltså det känns som jag har sagt detta redan men skit samma, blev även addad av en person jag inte hade räcknat med på Facebook, lite roligt tycker jag.
Det kurrar dessutom i magen...men skitsamma, imorgon blir det massa kort och kameran följer självklart med överrallt.
Avslutar detta kvälls inlägg med en bild på bästa hunden och Helena:)


Secret game...XD

Wihu, nu var det ett tag sen men jag har planer på att fota smycken med kito-objektivet som är helt underbart i kvaliten.
Men för att göra bilderna lite roligare ska jag sätta på mina närbildsfilter.
Om vädret tillåter ska jag vara ute annars blir det nog på köksbordet med ett vitt papper som underlag och så blir det att rigga upp lampor så ljuset blir hyfsat.
Annars så ska jag utse en vinnare i min bloggtävling, kanske inte var överdrivet många med, hoppades på fler för jag vet att fler än så många brukar komma in på min blogg.
Ska även börja arbeta på bloggdesignen jag lovade som första pris på tävlingen, så ni har något att se i fram emot i alla fall.
Kanske borde prova med en ny tävling, utlottning av valfri bild…fast det återstår att se:)


Pösk

Yes, nu är det påsklo hela veckan lång, det börjar officientligt imorgon och då kommer glada Helena hit och förgyller min tillvara.
Ska bli värsta nice, åka till Falun, laga sushi, prata en massa skit, leka med mina kaniner och ha det bäst helt enkelt.
Självklart kommer det tas massa kort så jag ska försöka uppdatera bloggen med bilder och annat smått och gott nu när det kanske kommer hända något roligt i mitt händelsefattiga liv förutom alla mina asiater som jag följer och älskar.
Kanske ska ändra teckensnittet på bloggen också, och kanske en ny header, massa tid till sånt nu när man har lov och allt vett ni.
Och eftersom jag inte har bloggat på länge hoppas jag att mina inlägg kommer bli lite roliga nu när lovet är här osv.
Dags för mig att se klart en dvd, sen får vi se vad som händer;)

Inspiration

Tjoho, mår bättre än på länge och inspirationen flödar så ska ta lite produktfoton på lite smycken och småsaker ute i snön nu och kommer väl bli lite kaninbilder på köpet eftersom de är ute och skuttar.
De har verkligen vårkänslor!
Nej nu ska jag fortsätta, resultatet kommer:)

Inspiration

Tjoho, mår bättre än på länge och inspirationen flödar så ska ta lite produktfoton på lite smycken och småsaker ute i snön nu och kommer väl bli lite kaninbilder på köpet eftersom de är ute och skuttar.
De har verkligen vårkänslor!
Nej nu ska jag fortsätta, resultatet kommer:)

RSS 2.0