Tårtbak

Yes, jag lånade pappsens ICAkort och sen drog jag ner på cykeln till ICA.
Där köpte jag lite chocklad, 2 vaniljstänger och lite annat smått och gott som vi skulle kunna tänka oss behöva till tårtan. Fast kan säga att det inte var så hemskt enkelt att cykla med en ICA kasse på styret i uppförsbackar eftersom påsen inte fick komma åt hjulet.
Men till slut kom jag hem, sen blev det bara att sätta igång och baka, gick faktiskt riktigt bra med baket och nu har vi provsmakat och nu står tårtan i kylskåpet.
Blir snart att göra nudlar till syrran och hennes kompis för de ska på träning om en timme och de behöver mat.
Sen blir det att pilla på en bloggdesing och så ska alla bilder redigeras som jag har tagit under de senaste dagarna:)

Heldag i Stockholm

Yes, heldag på Grönan med 15 minuters shopping i SF bokhandel.
Helt sjukt vad tiden gick undan, alldeles för fort enligt mig!
Och jag har åkt karuseller som jag inte har gjort på 10 år känns de som, har inga bildbevis men det var roligt, men inte min grej.
Självklart tog jag en hel del bilder, så det kommer upp lite smått och gott senare på fotobloggen, som jag redan sa igår. Annars har det inte hänt så mycket mer, åt en jättegod gravad lax med dillstuvning med färskpotatis.
Kan säga också att vi i stort sett har smält bort under dagen, valde årets varmaste dag att gå på Gröna Lund men det märks att inte så många har semester än för det var absolut inte mycket människor, precis lagomt!
Nej nu ska jag kolla genom bilderna och lite annat smått och gott;)

Alltså hur kan ja va såhär?

OMG Jag har storbölat precis över en anime, trodde aldrig jag skulle gråta såhär mycket över en anime, fyfan vad hemskt de va! Alltså ni behöver inte förstå detta men jag måste skriva av mig all tragedi nu!
ÅH herregud, trodde inte jag kunde vara såhär känslig, och det var nog längesen jag grät på det här viset, typ senast förra året/sommaren om jag inte minns fel...
Nej nu måste jag sova så jag orkar med Stockholm hela dagen och jag har satt alarmet på 7.15 så sömn behövs nu, kommer posta massa bilder till fotobloggen imorgon från hela helgen, hoppas ni inte behöver gråta er till sömns som jag bara för ni har sett en film som har genren Tragedi i sig!

Tack för en väldigt trevlig fest!=)

Hemkommen från Natte nu, sov över och det var nog lika bra, vi höll på till halv 4 på morgonen så mamma hade nog inte vilja att jag skulle ha kommit hem vid den tiden och väcka huset.
Hur som helst hade jag verkligen roligt! Sjöng sing-star för första gången i mitt liv och det var faktiskt riktigt kul även om jag inte kunde alla låtar.
Var hos Natte på födelsedagsfest som ni kanske har förstått, spelade kubb, grillade och efter sing-star gick vi hem till Frida som har en Yakusi(stavningen). Satt i den ca två timmar och pratade.
Efter det gick vi hem runt halv tre och då drog Elin och Tove igång sing-star igen och började sjunga nästan en timme eller mer, det var rätt roligt förutom att både jag och Natte var lagomt trött så vi blev inte lika impade som innan på dagen.
När vi väl gick och la oss var klockan halv fyra eller kanske fyra och sen låg vi och pratade till fem då vi äntligen somnade. Jag, Natte och Tove sov till halv två fast Anna och Elin som också sov över stack till IKEA redan vid 10.
När vi äntligen kom upp runt halv två åt vi lite rester till frukost från grillningen och sen åkte jag hem.
Nu sitter jag framför tven som alltid och har datorn i knät.
Det var en liten uppdatering om gårdagen, nu ska jag glo på fotboll eftersom det är de som ska visas på tv, Tyskland-England i åttondelsfinal, jag hejar på...Tyskland, vem hejar ni på?:)

Oh yeah:D

Legat ut o solat en halvtimme, somnade till en snabbis, jätteskönt kan jag säga.
Har även provat på att göra en jordgubbsmousse, blev rätt lyckad förutom att jag nog skulle ha sett ner den i frysen istället för i kylskåpet, fast det var bara en liten del ja satt in i kylskåpet för resten finns på en tårta som jag och mamma fixade ihop, fast dumma som vi var gjorde vi tårtbottnen i en långpanna och sen skärde vi till den till en rund form efter en form vi skulle använda sen.
Men den blir nog supergod för jag ska ha på grädde på locket och jordgubbar plus att vi ska grilla senare idag så den här midsommaren blir nog rätt okej om man kollar på hur vår situation är för tillfället.
Nej nu ska jag nog ut igen, hoppas ni också har det lika bra som jag eller bättre:)

Glad midsommar!

Yes, glad midsommar, hoppas ni får en trevlig en och vi får hoppas på en icke klassik midsommar, de vill säga med regn! Här i dalarna varnar de för regn, trök värre!
Har även varit duktig, var ute och gick redan kvart i 10, stolt!
Kan vara för att jag skulle träffa Sara på stan innan hon skulle med en kompis till Borlänge kl.11.
Aja, nu ska jag glo på anime, ha det bäst allihopa:)

The curiouse life of Benjamin Button

Yes, jag har sett ännu en film jag tänkte recensera. Blir en hel del filmrecensioner nu när det är lov och jag har tid att kolla på olika filmer.
I alla fall har jag sett The curiouse life of Benjamin Button.
En film om en kille som föds med utseendet av en 100 årig gammal gubbe.
I denna film får vi följa hela hans liv genom att hans levande dotter läser hans berättelse från en bok om hans eget liv för sin mor som ligger på ett sjukhus.

Filmen börjar med att man får se hur han födds, hur hans far får en shock och kallar denna märkliga varelse som ska vara en nyfödd bebis ett monster/missfoster.
Han tar sin nyfödde son till ett hem som tar emot pensionärer.
Där tar en av kvinnorna hand om honom, snarare den enda som kunde tänka sig ta hand om honom.
Efter det får man följa bebisen växa upp till ett litet barn och upp till tonåren, de kallar honom Benjamin.
På hemmet träffar han en nästan jämnårig flicka vid namn Daisy som han blir mer och mer förälskad i.
De både börjar som vänner men blir mer och mer nära varandra tills Benjamin bestämmer sig för att utforska världen, leta jobb och Daisy söker in på en fin dansskola.
De fortsätter att hålla kontakten och efter en tids resande så åker Benjamin till LA för att kolla på en av Daisy's shower, väl där upptäcker han att deras känslor inte är jämnbördiga och reser hem igen för att arbeta lite var stans men anledningen till att han åkte till LA var för att berätta att han hade hittat sin far men att han efter ett tag hade dött, men på grund av hans förvirrade känslor inför Daisy hittade han inte modet eller krafter för att berätta sanningen.

Eter ett par år återvänder Daisy och förklarar varför hon inte hade kunnat lyssna på honom och varför hon då inte förstod hur förälskad han var.
Det är en början på en lång och händelserikt förhållande, efter ett par år av detjande och år tillsammans i en liten 1a så får Benjamin beskedet att han äntligen ska bli far.
När han får reda på det så grips Benjamin av rädsla och ångest inför sin blivande dotter.
Tankarna flyger runt i huvudet på han och när hon väl föds blir det värre och värre för han vill att hon ska ha en far som kan hjälpa henne, visa och lär henne hur världen är istället för en far som bara blir yngre och yngre till utseendet. Även rädslan över att Daisy inte ska orka ta hand om de bägge får han att till slut ta det mest hemskaste beslutet av alla, att lämna Daisy och hans älskade dotter för att inte komma tillbaks förens han känner att allt har fallit på plats.

Mina egna tankar och känslor är att filmen är väldigt gripande och visar hur olika vi människor kan vara fast ändå vara kapabla till att älska någon och att sann kärlek aldrig tar slut.
Det är väldigt många känslosamma stunder i filmen, med en handling som är lite annorlunda även om det är en kärleksdrama så måste jag erkänna attt tanken att komma på en huvudperson med detta problem är väldigt ovanligt och tror ingen har kommit på något liknande.
Av mig får den 4/5, vissa saker är lite krångliga men annars är den helt otroligt bra, fast det händer inte så mycket som blir dramatiskt.
För att göra det jag skrev precis lite klarare är att jag saknar dramatiken, det är ingen händelse som WOW, häftigt eller NEJ så får det inte vara.
Ni som tänker se den kommer nog älska den och smaken är som baken, men näst till perfekt i mina ögon.

Det var recensionen på The curiouse life of Benjamin Button, hoppas ni gillar den:)


Då var det igång igen...

Japp, ibland så är verkligen sanningen svår att erkänna, men varför försöker man att ljuga till sig själv att man inte kan fortsätta på det här viset?
Det gör bara de nära oroliga och sätter sig själv i en sits som man verkligen inte vill vara i.
Vet inte vad jag ska säga, hoppas bara allt löser sig tills vi ska till Danmark så vi inte behöver ställa in detta underbara semester tillfälle!!
Varför måste det hända just nu inför Danmark och när vi andra inte har tid att kolla till allt och ordna med saker?
Jag hade ju planerat att göra massor, inte för att jag tror att jag behöver vara hemma, men självklart är man orolig...Ni som känner mig privat kan nog gissa anledningen för detta är inte den första gången det har hänt så man börjar bli lite trött och påverkad av detta.
Personen i fråga började känna av detta för nästan två veckor sen och utmanar ödet och sig själv med att fortsätta och jobba. Nu börjar ni nog lista ut vad jag pratar om, men förhoppningsvis blir det inte allt för allvarligt som första gången för då gick det för långt...men sen har det bara varit små återfall, eller det var andra gången som det gick för långt men den gången de hända blev det VERKLIGEN jobbigt, hoppas det aldrig kommer hända igen.

Annars så lär detta blir en allmänt jobbig sommar om det blir såhär nu resten av lovet, så hoppas nu verkligen att detta går över rätt fort, jag förstår ju att det kommer ta några veckor men jag hoppas det blir bättre tills vi ska till Danmark, det är ca 2½ vecka, men ah...chansen till Danmark blev nog mindre...eller nu ska vi inte vara negativa, senast det hända så blev personen rätt fort mycket bättre, men då tror jag han erkände lite tidigare att han inte mådde allt för bra...men japp, vi kan bara hoppas på det bättre.
Nu har jag skrivit rätt långt känner jag men det behövdes, man blir rätt trött mentalt kan jag säga och stämningen är inte på topp bland de iblandade på grund av fler orsaker så hoppas allt löser sig för det är rätt jobbigt när allt händer under ett och samma år.
Hur som helst, hoppas ni förstår varför jag ville skriva av mig och nu ska jag bara va och kanske leka lite i Illustrator:)

Nästan dator fri dag=)

Yes, klarade mig utan datorn till 21-22, kom inte direkt ihåg klockslaget.
I alla fall, var jag vaken till halv tre inatt eller nattens tills idag...så borde sova nu, men är fortfarande lite övetrött.
Imorgon ska jag äntligen få fota hästar igen, peppa peppa!
Hoppas det blir fint väder och inte allt för mycket mygg, ska även försöka hålla mig borta från datorn imorgon också, skadar inte att vara utan den nu när man sitter vid den jämnt i skolan.
Och mina planer på att spela wii gick så bra, eller inte.
Nej nu ska jag sova, börjar bli tröt, ni kanske märker det på detta underbart fina inlägg, natti:)

Piggilin va det här=)

Japp, pigg, klockan halv 12, mamma sa åt mig för 5 minuter att lägga mig, men det kan hon glömma!
Sitter här med laptopen i knät, lyssnar på musik, DBSK!
Idag så hände ingenting, rita, lyssna på musik, gick på promenad i solen, solade för första gången seriöst på lovet och bara var hemma och myste.
Har även kommit fram till att jag har 4 vänner som jag umgås med bara!
Mitt liv är rätt fail, men tappade man all sin sociala kompetens i högstadiet så förlorar man vänner och allt med omvärlden att göra, fast det skiter jag i nu, måste försöka se postivit så jag vågar ta för mig mer, prata och bara vara allmänt social med människor jag kanske inte skulle vilja vara med.
Men aja, vi ska inte ens tänka på hur det går på den fronten...alla mina kompisar bor alldeles för långt bort, de som jag vill börja va med så att säga...nej nu börjar jag klaga igen, fy!

Nej nu ska jag skriva klart min recension på "The curiouse life of Benjamin Button".
Borde förbereda fler inlägg, kan avslöja att jag kommer på mina inlägg i skrivande stund inget som jag planerar som jag vet att vissa storbloggare gör, men det kan nog vara rätt praktiskt i vissa fall...
Vad har jag mer att säga...jo att jag blev inte av med syrran imorgon, hon åker till sin pojkväns sommarstuga på torsdag istället, så ingen hel vecka ensam utan föräldrar på dagarna!

Nej nu började jag nästa stycke med ett "Nej" igen, alltså jag är nog övertrött...hur som helst, kicka gärna in på min fotoblogg också så får ni se lite bilder på vardagen...eller inte riktigt men nästan.
Ska nog ta och kolla lite anime innan jag skriver min recension och sen blir det sängen:)

Sommar och sol + lite musik

Det är grejer det! Har legat på altanen nu och solat, värsta skönt kan jag säga och solen värmer riktigt bra för i skuggan är det bara 16 grader.
Fick även bästa iden att sätta i en musikskiva i dvdn så man fick lite bättre ljud och högtalare och jäkla vad mycket bättre det blev jämnfört med ens lilla laptop och radio på rummet.
Detta är verkligen något som ni borde prova, använda tven som musikspelare, mycket bättre ljud kan jag lova!
I alla fall så saknas bara en kall cider och jordgubbar med grädde, men så roligt ska vi inte ha det än, blir att vänta till midsommar då de också har lovat samma väder som idag fast ännu varmare väder, hihi.
Nej nu ska jag ut i solen igen, eller kanske borde hjälpa mammsen med lunchen...aja ni får ha det så bäst tills vidare, sitter dessutom vid syrrans lillaptop så får väl sluta använda den nu:)

Wavering feelings...

Ah jag och mamma kan inte bestämma oss om vi ska till Danmark, beslutångest och jag har kommit in i en liten tonårsperiod...lite fel tidpunkt i livet men, men sånt är livet.
Jag tar åt mig väldigt mycket just nu på fel sätt dessutom, vet inte varför...eller det kan vara för att jag har en sån där sen tonårsperiod gissar jag.
Aja, får väl ta och överleva detta, fast jag förstår inte varför jag tog åt mig att jag inte har något liv som var ett skämt dumma lilla mig!
Tror jag behöver avreagera mig på något roligt snart så jag blir av med lite energi osv.
Nej nu har jag fått nog av det här klaganade, ska se på fotboll och sen anime så jag blir lite gladare;O

Vackra tal

Ja det är det minsta man kan säga, jag och mamma började i stort sett gråta när Daniel Westling höll sitt första tal för alla kungligheter som brukar komma på kungafamiljens fester osv.
Även kungens tal enligt mamma var jättefint och man kan bara önska Viktoria och Daniel lycka till i hela sitt livslånga förhållande för det var längesen jag såg ett sånt kärleksfullt kungapar.
Daniels pappas tal var även hans tal helt underbart, så proffisionellt framfört och han visste verkligen vad han gjorde och sa, högsta betyg av de flesta.
Det var väl de talen jag har hört, förutom Viktorias fina tal precis innan de gick in på slottet för maten och allt annat.
Nej nu ska jag koncentera mig på detta:)

Vackrare än vackrast och kungligare än kungligt

Japp, det är dagen för Kronprinsessan Viktorias och Daniels bröllop.
Sitter för tillfället framför tven och kollar på alla vackra kungligheter, ministrar och politikier som är inbjudna av kungafamiljen. Måste säga att det är riktigt roligt att sitta och kolla på alla vackra människor.
Är väldigt sugen på att fota där men lite långt dit kan jag säga, får nöja mig med tven.
Jag är lite smått överglad känner jag för jag tycker verkligen Viktoria och Daniel passar så bra tillsammans.
Nej nu ska jag koncenterera mig på detta på tven, skriver mer sen om vad som har hänt under dagen mer än det kungliga bröllopet.

Webbdesign del 1

1. Såhär är stilmallarna/de färdiga temarna uppbyggda:
Body, Sidebare, Header och Content.

Det som är inramat med vitt är det som jag vill prata om/visa.
Men den här delen hade jag bara tänkt att ta med de här två bilderna för att visa vad som är vad och de andra delarna kommer jag bli lite mer detaljerad på vissa saker osv.

Är det något speciellt ni vill veta om webbdesign?
Tänkte att jag skulle ta med det här med länkarna, fast vissa saker kan jag råka säga på fel sätt eller liknande, ni får gärna säga till.

Ska börja göra klart nästa del nu så ni får nöja er med detta, hoppas ni förstår mina fina exemplar:)






Jävla myggor

Alltså jag har verkligen inte varit med om värre tillfälle där myggen har ställt till det för mig och fått en ponny att tvärvända hem från grönbetet och springa raka vägen till dörren för att få komma in!
Min grupp skulle ha hoppat på gräsbanan idag, men icke så nicke, vi kunde inte ens skritta där nere för det vara så mycket mygg, så efter 10 minuter och ett hopp över ett litet räcke och några steg över cavalettibommar travade vi hela vägen tillbaks till ridhuset.

Väl inne i ridhuset tog min ridlärare fram två småhinder eftersom vi inte skulle hinna bygga en bana bara sådär osv.
Men väl där inne dog ju hästarna lite eftersom det istället var väldigt varmt, men efter lite småhopp över ett socketbitshinder blev det lite mer fart på de flesta.
Jag fick Casper som alltid och gud vad mjuk och fin han var, red på pessoat, fast med tyglarna i de vanliga bettringarna och han var inte ens stark, var riktigt lugn och fin och vilken galopp vi fick till i vänster varvet mot hindret, var nog längesen jag inte behövde kämpa för att få en bra galopp utan idag flöt allt på riktigt bra!

I avtravningen sökte han sig ner och framåt, jättefin blev han, önskar att han gick såhär alla dagar!
Annars kan jag summera sista ridlektionen för terminen riktigt lyckad om man räknar bort myggen!
Hade kameran med, fotade lite på gruppen innan men inte mycket, men fick ingen att fota oss, men aja, sånt är livet.

Nej nu ska jag ta en dusch och sen bara slappa och sen är de sovdags:)

Because I feeling to

Sitter framför tven som jag har gjort de senaste dagarna med datorn i knät.
Och för en gång skull är jag upp innan 12, och ser på WESTLIFE!
Gud jag älskar verkligen Westlife fortfarande, och idag blir det bullbak och terrängträning på lektionen.
Kommer antagligen få hoppa lilla galna Casper, så det blir bara att hålla i sig att hoppas på att han inte bockar!
Hihi nej nu babblar jag för mycket, ingen plan alls med detta inlägg, så tills vidare, baibai:)

Försenat fotoarbete=)

Borde väl inte göra en glad smilis men äntligen har jag tid att ladda upp alla mina 983 bilder från den Lokala pony dressyrtävlingen i Hedemora den 30 maj.
Eftersom det är så många bilder har jag inte bara kunnat satt igång uppladdningen på grund av så lite tid.
Det tar sin lilla tid kan jag säga att ladda upp såhär många stora bilder!
Har nog även någon annan tävling kvar att ladda upp där jag inte tog lika många bilder men inte blev så nöjd.
Aja, nu ska jag se om jag kan rita eller läsa något medan jag väntar på att bilderna ska bli färdiga, sen ska jag sova, hoppas ni har det bra och imorgon ska jag hoppa på ridlektionen:D

Money Money Money

Japp, något man behöver och alltid tronar efter. Jag har pengar men det jag vill köpa gör att jag kommer att bli pank efter ett köp ungefär, hemska sanning alltså. Om jag vill ha hälften av det jag önskar mig är jag nog uppe i över 30.000, så det blir att kasta omkull en hel del inköp.

Nej men jag ska nog inte köpa så mycket grejer under sommarlovet, mest resa och umgås med vänner.
Fast pengar behövs ju till att åka någonstans, och jag ska verkligen åka överrallt känns det som.
Hur som helst, någon som har något tips om vad jag kan åka i Sverige under denna sommar som inte kostar allt för mycket?

Jag har planerat att åka till Sthlm minst 2 gånger, Göteborg en gång och kanske Danmark.
Börjar väl;
Stockholm
Grönan och Gamla stan är med i min planering, något mer jag skulle kunna åka till och fota?
Göteborg
Nordstan och...jag vill gärna åka på fler ställen än gå i Nordstan.
Danmark
Dronninglund på handbollscup

Så nu är frågan hur mycket jag ska spenderar på alla dessa ställen för att inte bli allt för fattig!
Aja, detta inlägg blev mer än tråkigt men nu vet ni i alla fall vart jag ska göra under sommar:)

Äntligen påbörjat...

Mina webbdesign inlägg, de vill säga mina egna småtips om hur man kan förstå stilmallen och senare kommer jag nog även göra en liten bildserie om hur man vet vad som är vad i kodmallen.
Ärligt så gör jag en liten enkel bildserie på hur man kan förstå stilmallen, markerar och skriver in vad som är vad och kommer även skriva en liten kort notis tror jag.

Är inte jättehaj på detta men kan basic och det är det viktigaste man behöver kunna för att kunna gå vidare och följa andra bloggares designtips som oftast ger exempel på lite svårare grejer och där man kanske behöver veta exakt vad allt betyder i de koderna.

Ex: body { bakground: #000fff url(); background-repeat: repeat-x; bakground-attachment: fixed; }
Alla vet inte vad background-repeat: repeat-x; betyder eller background-attachment: fixed; betyder.
Tänker ta upp sånna småsaker som många kanske tänker, men det är förtstår man ju direkt.
Visst, de som är mycket inne på internet och är intresserad av att lära sig förstår ju dessa detaljer fort, men de nybörjare då som inte får en förklaring då?

Det är därför jag väljer att skriva lite basic, försöker mig inte på att göra en "ny" designadinblogg" precis utan detta är mina egna småtips och jag kan absolut inte mer än högst en 10 del av allt han kan som driver bloggen "designadinblogg" utantill. Och man kan alltid prova skriva tips och se om andra förstår en i fall man behöver tips i verkligenheten utan bilder osv.

Åh nej nu blev detta ett hemskt långt inlägg om detta lilla ämne, men aja, nu ska ja ta och pilla lite på en header till mig själv:)

Senior Skip Day [recension]

Är en film om en kille som har en crush på en klasskompis, och de har dessutom planerat att ha en skolkardagfest hos rektorn när han är på jobbet men blir påkommna.
Så det bestäms att festen ska vara hemma hos huvudpersonen.

Hela filmen handlar mest om hur festen utvecklar sig och vilka roliga och knasiga händelser som kan hända på en fest. Man även följa rektorns färd genom hela stan på jakt för att sätta dit klassens fest men han hamnar i världens mest otänkbara situationer.
Dessutom är det ett par pensionärer och det är riktigt med krut i dem!
De håller även på att bli ditsatt av huvudpersonens storasyster men det visar sig att hon är bara är glad över att sin lillebror tar steg ut i världen och arrangerar en fest.

Mina egna tankar och känslor om den här filmen är att den är jäkligt rolig för det är en komedi och jag lovar att den som ser den kommer få ett gott skratt!
Det var allt jag kan säga om denna film, nu ska jag nog ta en promenad med hunden eller kanske borde duscha första och ta en lång kvällspromenad istället eller liknande;)

Lite framsteg=)

Klockan är 01.12 och jag är galet trött, ska ta och kila i sängen efter detta inlägg.
Har suttit och ritat och gjort om min design på fotobloggen.
Blev hyfsat resultat, märks speciellt med ritningen att jag inte har ritat av eller liknande på cirka två år!
Och jag kan visa resultatet av mitt ritande när kameran är tillbaks osv, eller om jag gör en videoblogg och visar upp lite nya saker igen.
Nej nu är jag så trött att detta inlägg blev rätt konstigt;)


Vart tog sommaren vägen?

Regnat hela dagen, nu duggregnar det visserligen bara men hallå, det ska vara sol när det är sommarlov!
Har haft stalltjänst idag, kallt och blött även om vi var klara på mindre än två timmar!
Hästarna har börjat gått ute över nätterna så det var bara två boxar att mocka, sen kolla till om hästarna hade fått någon skavank så att säga.
Nej nu ska jag se om jag kan hitta på en ny rolig design på olika sidor, dvs min Lj och min fotoblogg, sen måste jag försöka städa...;)

Tv, en cider och en dator=)

Inte riktigt så såg det ut, men det var väl höjdpunkterna för dagen typ. Regnat hela dagen, så inspirationen har legat på 0! I för sig fick jag träffa moster och lill-kusinen som inte är så liten egentligen, eller mindre än mig men blir 12 eller 13...Herregud, hur kan jag glömma av hur gammal mina kusiner är?! Aja tillbaks till ämnet så har jag faktiskt suttit framför tven idag, det händer sällan...fast som alltid hade jag datorn i knä:et.
Drack även cider till maten, som bestod av thaimat, kan säga det var riktigt gott!
Imorgon blir det att skriva lite om webbdesign och annat pyssle, håller ju på att komma fram med en ny design till fotobloggen.
Nej nu måste jag sova, detta inlägg är ändå fail så nattinatti:)

Camar...heter de så?

Aja, sitter framför webcamen nu med Jess och kollar på music bank online live.
Fast jag är jättetrött så är inte så hyper som jag hade vilja varit.
GRATTIS till alla som tar STUDENT idag! Här hemma regnar detm tråkigt som fan, ville gå ner till stan men har ingen lust när det regnar. Så det blir att städa tror jag här hemma...har jag sagt nu i snart en vecka, men har ingen lust...
Nej nu ska ja kolla klart på detta, sen kanske kolla film eller något liknande:)

SOMMARLOV!!!<333

YES! Äntligen sommarlov, de vill säga ledig i hela 10 veckor~! Det är så skönt att få avsluta detta sämsta år någonsin typ, nu ska vi samla krafter och bara se till att nästa och sista året på gymnasiet blir bäst.
Tråkigt nog känner jag ingen speciell som tar studenten så ingen student fest för mig, blir väl hemma hela dagen imorgon typ...aja, får se om jag hittar på något i min ensamhet då.
Om det inte gick så hemskt få bussar till Falun hade jag åkt dit och kollat på när 3orna på skolan kommer ut men eftersom förbindelsen är som den är så tänker jag gå upp på stan och kolla på Hedemoras studenter.

Och nu när jag är ledig tänker jag ta och använda min kategori Webbdesign, har ju inte skrivit något inlägg ang. webbdesign så nu ska det skrivas, bara slappa, ta massa kort och va med kompisar:D

Dagens ridpass=)

Gick mer än bra, det var verkligen längesen han sökte sig så fint neråt och framåt! Min lärare sa att det såg riktigt bra ut och han var mycket gladare och intresserad på att göra mig till lags än förra veckan! Kan tillägga att jag red Casper igen. Vi red ett dressyrprogram, gick istortsett på tygeln hela lektionen och den fattningen från skritt till galopp i höger varv var mer än godkänd eftersom han har svårare med galoppen i höger varv.

Annars så började vi med göra framdelsvändningar i skritten i varje hörn för att få de rakriktiga så att säga.
Sen red vi fram ca 15 min i trav, lättridning, sen liten skrittpaus och sen blev det arbete på volterna med nedsittning i trav och sen la vi in även galoppen, det var längesen han galopperade på de där sättet som han gjorde idag.

Själva programet som var ryttarmärket, eller minns inte vad de heter men det programet där man rider fyra stycken efter varandra och domaren kollar in helheten. Tycker det är roligare än vanliga program, fast det kanske bara är jag som tycker så.
Aja, han gick riktigt jäkla bra idag för att kortfatta allt detta!
Nu ska jag blåsa håret, lägga mig i sängen och läsa en mangabok och sen sova.
Imorgon slutar jag 2an i gymnasiet!:D

Följ min blogg med bloglovin

Åh yeah;D

Hihi, har precis ätit pasta med kantarellsås, muma! Och var lite busig och drack en cider till eftersom jag inte orkade göra saft eller dricka syrrans mjölk så det fick bli en liten 33cl 2.25% cider till maten.
Annars sitter jag och lyssnar på musik, Carola råka de vara på den här gamla skivan jag har bränt för 100 år sen känns det som. Aja, jag överlever nog Carola också, hon var trotts allt bättre förut...enligt mig.
Och jag kommer åka till skolan imorgon fast vi bara ska leka en och en halv timme...värt men vad gör man inte för 3orna som man knappt känner. Men enligt den enda personen som jag kan säga känner säger att hon har lyckats få med halva min klass på den här utmaningen de skapade för skolan! Då måste man gå eftersom vanligtvis brukar typ högst 7 st från min klass komma så nu måste man dit och se miraklet!
Annars får jag väl vara med i laget...för vi måste vara 10st från varje klass men om de nu blir fler än 10 st kommer jag vara hejaklack~ Plus att det blir sista dagen innan sommarlovet som börjar på torsdag kl.11!
Värsta pepp på att säga vad detta sista sommarlov kan komma med.
Nej nu har jag rabblat färdigt, ska duscha och sen ut med hunden på en promenad tror jag:)

Lena Meyer Satellite

Japp, blir nog sommaren sommaplåga, tack vare att hon vann Eurovision iår.
Själv tycker jag den är okej, men det är ingen jag kan säga att jag älskar.
Fast oftast brukar sånna här låtar växa för mig och till slut är jag fast, lite drygt de där, men det är väl så en bra låt ska vara, att den ska vara kapabel att kunna växa sig sakta men säkert fast i ens gillande.
Hur som helst måste erkänna att hon är riktigt söt Lena, ung dessutom och sättet hon blev utvald är ju helt otroligt, tycker inte ni det också?
Nej nu ska jag börja städa, måste få det gjort och sen är det dags för en promand med hunden, eller kanske borde göra det först...aja ses:)


Vampire Knight

Yes, världens bästa anime, eller en av de! Jag vet ej vem som kom upp med ploten att en vanlig tjej förälskar sig i en kille som är en vampyr på samma skola, många anime fans tror att det är lite halvt kopierat ploten till Twiligt, men jag älskar bägge, för vampire knight är så bra! Yuki Cross, huvudpersonen räddades från att bli biten av en vampyr av en unge kille som visade sig vara en vampyr som ville att människor och vampyrer skulle ha fred.
Men bakom den tanken ligger många hemligheter och planer för alla iblandade.
Efter 10 år går Yuki på en skola där det går vanliga människor på dagen och så finns det en så kallad nattklass som bara består av vampyr med ledaren Kaname Kuran, pojken som räddade Yuki.
Till sin hjälp att bevara hemligheten om nattklass har hon Kiriyu Zero vars förflutna har satt djupa spår som gör att han hatar vampyr över allt annat men bär på en mörk och tung hemlighet som avslöjas tidigt i serien.
I alla fall tycker jag att alla animefans måste se denna serie och även läsa den!
Och nu ska faktiskt lilla jag sova, kanske kommer redigera denna post så den blir mer förstålig, nattinatt:)

Sista konserten

Yes, nu var det sista spelningen för den här våren/sommaren, kommer nog att börja igen när skolan börjar.
Fikade efter själva konserten, mysigt värre, men nu är jag äntligen hemma eller det var ju inte speciellt jobbigt förutom i början då vi satt precis under solen.
Fast sen blev det molningt...usch vad tråkigt detta blev, kan avsluta med ett litet självporträtt som jag tog igår när jag hade som tråkigast:)


En ny header till slut:)

Japps, innan jag går och lägger mig tänker jag berätta att jag äntligen har gjort mig en header till bloggen.
Har inte kommit på någon bra förän nu så denna får duga, gilla känslan i bilden som jag har använt.
Nej nu måste jag sova, har inte sovit som jag skulle på jag vet inte hur länge.
Så nattinatti:)

Bra början - dålig mitten - bra slut?

Började dagen med att sova till 10 sen sov man av och på så att säga.
Fick äta ägg till frukost eftersom det inte fanns något bröd hemma, utan det kom när jag hade precis ätit upp.
Sen bar det iväg till stugan, värsta skönt även om det blåste lite kallt men annars var det okej.
Fotade syrran och hennes kompis med reflexskärmen medans vi ändå var där och ljuset var riktigt okej.
Nu har jag även redigerat några bilder och resultatet blev väl hyfsat, var mycket enklare att fota utan starkt motljus och jag slapp hålla i skärmen själv för den som inte blev fotad fick hålla i skärmen...
Men dagens middag blev ju rätt mycket skit, mina föräldrar förstår inte att dagens ungdomar inte lär sig något om de inte tvingas till det...de vill så gärna att syrran ska sitta och äta med oss, sa åt henne typ 5-6 gånger och när hon väl kom gnällde de bara på henne så det slutade med att hon flyttade in i sitt rum och åt.
Så den bra stämningen förstördes fort...undrar när mina föräldrar lär sig att inte tjata om småsaker under maten när syrran väl kommer...?
Aja, hoppas resten av dagen blir bra i alla fall, här kommer ett litet smakprov på dagens bilder:)

Onödigt värre elller...?

Sitter på mattelektionen, har precis lämnat in mina kompleteringsuppgifter, sen om jag klarade de vet jag inte, hoppas jag klarade tillräckligt så jag slipper matte, även om det inte är så mycket jag ska kompletera nästa år men vill verkligen bli av med det. I alla fall så är dagen onödig, bara mattelektionen som var riktig, men skrev en MVG-uppgift på Projekt och Företagande så kanske MVG där då, skickade även in min VG-uppgift i det ämnet och mediakommunikationen. Efter detta ska jag hem, byta om och sen iväg ner till stan för att ha konsert på Hökartorget i ca 40 min. Och ska även ha konsert på söndag, nationaldagsfirande, men det var lite off-topic.
Annars är jag faktiskt klar med all jag behöver så ni är det slappt värre sista dagarna och jag har låånghelg!
Nej nu ska jag se till att göra något...roligare än sitta på matten...eller måste få reda på om jag blir godkänd, byebye:)

Dressyr och hoppning

Red dressyr idag på Casper, gick sådär, jag hade ingen kroppskontroll så gled och hade mig i sadel.
Stackars liten fick stå ut med mig, red som en kratta! Aja, vi fick väl till det ibland iaf.
Nu sitter jag ialla fall framför tven och kollar på Samsung Nation Cup i hoppning på Eurosport.
Frankrike vann dagen tävling men ska sitta kvar och kolla på vilka som tar de andra placeringarna.
Nej nu ska jag se klart sen blir det att göra sig klar för sängen:)

Tillsammans

Sitter och ser på filmen Tillsammans, väldig konstig film, alltså jag kan nog inte göra en vettig recesion eftersom jag bara har sett 40 minuter. Men kan i alla fall säga att den är mer än konstig. Annars händer det inte så mycket förutom matteplugg och ridning, fri ridning så det blir nice.
Och nu är det bara en vecka kvar till sommarlov, längtar tillsammans.
Nej nu ska jag läsa manga eller något:)

Shopping:D

Japp, har shoppat idag med Linnea och Robin var med på ett hörn. Det började med att jag och Linnea åkte till skolan i onödan, sen blev det att vi redigerade en bild på syrran sen igår. Efter det började vi med shopping i Falun, köpte ett par skor. Sen efter ca 2 timmar shopping i Falun stack vi vidare till Kupolen där vi stannade till 6 någonting och bussen tog oss hem vid 18.15. En heldag med shopping typ! Roligt hade vi men Robin och Linnea var riktigt barnsliga, och jag träffade moster dessutom, hon och lillkusin William skulle shoppa lite, men vet inte riktigt vad de skulle köpa, nej nu ska jag leka i ps osv:)

RSS 2.0